Om migRikke Simonsen, 25 år, Odense, Studerende.
Om mig:
Hej! Mit navn er Rikke. Jeg er en sommerpige på 25 år, der bor i Odense, og jeg bliver mere og mere forelsket i byen. Derudover er jeg en passioneret ekstrovert, der især brænder for litteratur, kultur og oplevelser, og så er jeg fascineret af kommunikation, tekstforfatning, fotografering og sociale medier... og så er jeg ret glad for mad, vin og eventyr!

Uddannelsesmæssigt har jeg færdiggjort en BA i Litteraturvidenskab med tilvalg i Æstetik og Kulturanalyse. Nu læser jeg en cand.mag. i International Virksomhedskommunikation på SDU. Arbejdsmæssigt er jeg på nuværende tidspunkt ansat som butiksassistent hos Arnold Busck Odense City.

Om bloggen:
"Flyv med mig" er min personlige blog, som er ret præget af kultur. Her kan du læse alle mine boganmeldelser (og der er også et par teateranmeldelser), men jeg skriver også om bogmesser, forfatterarrangementer og andre litterære oplevelser, som jeg deltager i. Derudover skriver jeg generelt om events og blogevents, da jeg er helt tosset med dem, og så viser jeg lidt af mit magiske Odense, når lejligheden byder sig. Til tider er der også personlige tankemyldertips og anbefalinger. Når jeg har leget turist eller været ude at rejse, så sender jeg også et virtuelt postkort. Hvis jeg har været på festival, så kan du læse mere om det under musik.

Sociale medier:
Jeg knuselsker virkelig Instagram, hvilket nok også er der, jeg er mest aktiv. Derudover er jeg rigtig glad for bloggens Facebook, hvor jeg deler blogindlæg og andre ting, som jeg finder interessant. Du kan også følge bloggen på Bloglovin'! Jeg har også en Twitter, der dog ikke er så blogorienteret som de andre sociale medier. Du kan selvfølgelig også blive venner med mig på Goodreads, så vi kan følge hinandens læsning. Hvis du vil i kontakt med mig lidt mere formelt eller officielt, så kan du læse mere lige her. 

Hvad læser jeg?
Genremæssigt begiver jeg mig mest i følgende:
  • Fantasy og paranormal 
  • Dystopi og lidt sci-fi
  • Contemporary (nutidig litteratur)
  • Young-adult (ungdomsbøger)
  • New-adult
  • Børnebøger og eventyr 
  • Klassikere (hvis man kan kalde dem for en genre)