Om mig

Rikke Simonsen, 23 år, Odense, Litteraturvidenskab.

Om mig:
Hej! Mit navn er Rikke, jeg er en sommerpige på 23 år, der bor i Odense. Jeg er en passioneret ekstrovert, der især brænder for litteratur, kultur og oplevelser, og jeg er derudover fascineret af kommunikation, tekstforfatning, fotografering og sociale medier. Udover det er jeg glad for mad, vin og eventyr! Til dagligt studerer jeg Litteraturvidenskab på SDU, hvor jeg lige nu har tilvalg i Æstetik og Kulturanalyse. Jeg er U-Ambassadør for Odense Teater og O-Ambassadør for kulturhuset Odeon, der begge indebærer frivilligt arbejde. Derudover er jeg frivillig redaktør ved biblioteksbladet Bookeaters Magazine, og frivillig boganmelder hos ugebladet Ude & Hjemme.

Om bloggen:
"Flyv med mig" er min personlige blog, som er ret præget af kultur. Jeg skriver boganmeldelser af bøger, og snakker generelt om boglige finurligheder og litterære ting. Derudover er der også tips og anbefalinger - både i den litterære verden, men også helt generelt. Jeg holder utroligt meget af at læse, gå i teateret og se film, hvilket nok er det, der præger min blog mest. Jeg elsker gode oplevelser og events, og skriver derfor også meget om disse.

Sociale medier:
Jeg knuselsker virkelig Instagram, hvilket nok også er der, jeg er mest aktiv. Derudover er jeg rigtig glad for bloggens Facebook, hvor jeg deler blogindlæg og andre ting, som jeg finder interessant. Du kan også følge bloggen på Bloglovin'! Jeg har også en Twitter, der dog ikke er så blogorienteret som de andre sociale medier. Du kan selvfølgelig også blive venner med mig på Goodreads, så vi kan følge hinandens læsning. Hvis du vil i kontakt med mig lidt mere formelt eller officielt, så kan du læse mere lige her. 

Hvad læser jeg?:
Genremæssigt begiver jeg mig mest i følgende:
  • Fantasy og paranormal
  • Dystopi og lidt sci-fi
  • Contemporary (nutidig litteratur)
  • Young-adult (ungdomsbøger)
  • New-adult
  • Børnebøger og eventyr 
  • Klassikere (hvis man kan kalde dem for en genre)