Om mig

Rikke Simonsen, 24 år, Odense, Studerende.
Om mig:
Hej! Mit navn er Rikke, jeg er en sommerpige på 24 år, der bor i Odense, og bliver mere og mere forelsket i byen. Jeg er en passioneret ekstrovert, der især brænder for litteratur, kultur og oplevelser, og jeg er derudover fascineret af kommunikation, tekstforfatning, fotografering og sociale medier. Udover det er jeg glad for mad, vin og eventyr!

Uddannelsesmæssigt har jeg færdiggjort en BA i Litteraturvidenskab med tilvalg i Æstetik og Kulturanalyse. Nu læser jeg en cand.mag. i International Virksomhedskommunikation på SDU. Arbejdsmæssigt er jeg ansat som redaktør hos studentermagasinet RUST, og derudover er jeg ansat som butiksassistent hos Arnold Busck Odense City.

Om bloggen:
"Flyv med mig" er min personlige blog, som er ret præget af kultur. Jeg skriver boganmeldelser af bøger, og snakker generelt om boglige finurligheder og litterære ting. Derudover er der også tips og anbefalinger i alle afskygninger. Jeg holder utroligt meget af at læse, gå i teateret og se film, hvilket også kan ses på bloggen. Jeg elsker gode oplevelser og events, og skriver derfor også meget om disse. Jeg har også en indlægsserie om mit "Magiske Odense", der giver et billede af min færden i byen.

Sociale medier:
Jeg knuselsker virkelig Instagram, hvilket nok også er der, jeg er mest aktiv. Derudover er jeg rigtig glad for bloggens Facebook, hvor jeg deler blogindlæg og andre ting, som jeg finder interessant. Du kan også følge bloggen på Bloglovin'! Jeg har også en Twitter, der dog ikke er så blogorienteret som de andre sociale medier. Du kan selvfølgelig også blive venner med mig på Goodreads, så vi kan følge hinandens læsning. Hvis du vil i kontakt med mig lidt mere formelt eller officielt, så kan du læse mere lige her. 

Hvad læser jeg?:
Genremæssigt begiver jeg mig mest i følgende:
  • Fantasy og paranormal
  • Dystopi og lidt sci-fi
  • Contemporary (nutidig litteratur)
  • Young-adult (ungdomsbøger)
  • New-adult
  • Børnebøger og eventyr 
  • Klassikere (hvis man kan kalde dem for en genre)