Kontakt


Bloggen er lukket - og du kan derfor kun kontakte mig, hvis det omhandler min Instagram.

Hvis du gerne vil dele dine tanker eller har konkrete spørgsmål til specifikke indlæg, så er du mere end velkommen til at lægge en kommentar til det indlæg, som det drejer sig om - jeg svarer altid. Hvis du gerne vil vide lidt mere om mig og om bloggen, kan du læse mere lige her.

Derudover er jeg åben overfor samarbejde med andre blogs, hjemmesider, forlag, virksomheder og lignende, uanset om det drejer sig om et gæsteindlæg, en konkurrence eller noget mere specifikt. Jeg er også interesseret i invitationer til diverse arrangementer - meget gerne events der involverer mad, kultur (f.eks. bøger, teater, film) eller interessante oplevelser.

Jeg forbeholder mig retten til at takke pænt nej til tilbud, hvis jeg ikke føler, at det er noget, jeg kan stå inde for på bloggen eller hvis tiden desværre ikke er til det.

Hvis du ønsker at kontakte mig, hvad end det angår samarbejde, arrangementer, overraskelsespakker eller generelle spørgsmål, så kan du sende mig en mail på Rikkestavski@gmail.com - og så svarer jeg selvfølgelig hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Rikke Simonsen