mandag den 16. december 2019

Tak for denne gang..


Jeg har gået længe og tænkt over det. Fordele og ulemper - frem og tilbage. Nu er jeg nået frem til den beslutning, at jeg officielt stopper bloggen. Min motivation og lyst til at bruge tid og kræfter på at producere content til et medie, der ikke er særlig velbesøgt (helt generelt) er ikke-eksisterende. Bloggen har det seneste år givet mig en del søvnløse nætter, dårlig samvittighed og følelsen af "bare at følge med". Så nu har jeg taget beslutningen om, at lade den stå - og give den lov til at stå i fred og ro.

Dette bliver derfor umiddelbart mit sidste blogindlæg herinde. Jeg har stadig domænet i et år endnu (og længere, hvis jeg ønsker det), så alt indhold herinde vil blive bevaret. Måske vender jeg tilbage en dag, og måske gør jeg ikke. Nu er det i hvert fald meldt ud.

Jeg vil dog fortsat være at finde på Instagram, hvor jeg stadig vil dele ud af boganbefalinger, glimt fra boglige events og bogmesser - og alt det andet, der også er mig. Jeg håber, at I vil følge med der.

Derudover vil jeg bare gerne sige tak. Tak for for 6 dejlige år med kommentarer, delinger, tags og meget mere. Tak til alle forfattere og forlag for anmeldereksemplarer og andre samarbejder, og tak til alle læsere, der har kigget forbi min lille blog. Det har i sandhed været magisk, og bloggen har virkelig været en stor del af mit liv i den periode. Nu har tiden (og prioriteterne, I guess?) ændret sig, så nu må nok være nok. Af hjertet tak for alt.

onsdag den 13. november 2019

Fantasyfestivalen i Esbjerg 2019

Reklame - Invitation til bogmessen

Tilbage i september havde jeg fornøjelsen af opleve Fantasyfestivalen i Esbjerg endnu en gang - sidst var jo tilbage i 2017! Når man er stor fan af at læse fantasy, så er der altså også noget helt særligt over at tilbringe en masse timer sammen med ligesindede, der også knuselsker genren. Det giver en helt særligt stemning, der nærmest er magisk, og som du ikke finder på andre bogmesser i landet. For mig er fantasyfestivalen hyggelig og fuld af middelalderlig stemning - både inde og ude!


Det er selvfølgelig en bogmesse, og derfor vrimler det også med fantastiske forlag og forfattere, og man kan ikke undgå at forelske sig i både de fiktive universer, og de kære mennesker, der enten har skabt dem eller som arbejder med dem til daglig. Jeg genså mange skønne ansigter, og fik snakket med nogle af mine yndlingspersoner fra forlagsbranchen - og hvor ville jeg ønske, at jeg havde haft mere tid! Næste år bliver jeg altså nødt til at være afsted begge dage. Jeg suger til mig af magien, og der sker udvikling i festivalen år for år - det er så imponerende! Derudover er der altid spændende foredrag og signeringer begge dage, så hvis man virkelig vil have det hele med, så er to dage nok bedst.


Udover at være en fantastisk bogmesse indenfor fantasygenren, så er det faktisk også en form for lille middelaldermarked - hvilket er en detalje, som jeg er vild med! Du kan lave dine egne tinsmykker, holde en ugle, få smagsprøver på mjød eller spise mad fra bål. Dette er selvfølgelig akkompagneret af bandet Virelai, som spreder glæde og god stemning i form af middelaldermusik og fællesdans.


Jeg havde en skøn tur til Esbjerg, og jeg glæder mig allerede til at skulle afsted næste år! I 2020 foregår fantasyfestivalen lørdag den 19. september og søndag den 20. september. Hvis du endnu ikke har været afsted, så kan jeg varmt anbefale det - om ikke andet så for den magiske stemning (og de søde ugler!). Jeg skal i hvert fald afsted - det er en af mine yndlingsbogmesser!

torsdag den 19. september 2019

Event: Bliv flyvende i bogblogging med @flyvmedmig


Er du nysgerrig på bogbloggeri og hvad det indebærer? Torsdag den 3. oktober på Biblioteket Sønderborg (Nørre Havnegade 15, Sønderborg) vil jeg dele mine tips og erfaringer omkring det at anmelde bøger og hele processen heri. For hvordan tager man billeder, der giver mening til anmeldelsen, og skal man seriøst oprette en blog eller kan man bare bruge Instagram? Derudover vil jeg anbefale bøger indenfor diverse genrer af young-adult, så der er noget for enhver smag. Arrangementet er fuldkommen gratis, du møder bare op, og det foregår klokken 17-18 på Niveau 2, Indsigten. Du kan læse mere om arrangementet lige her. Jeg håber, at vi ses!

onsdag den 11. september 2019

Verdens største reading slump...


Det er ret normalt at lide af reading slump fra tid til anden, når man er en ivrig læser. På det seneste har jeg dog været opslugt af den længste reading slump i mit livs historie. Den startede stille og roligt ud i starten af året, hvor jeg skulle begrave mig i speciale og litteratur, der hørte dertil. "Så snart jeg har afleveret, så skal jeg læse igen" var min første fortrøstning, og jeg mindede mig selv om, at dette blot var en travl fase i mit liv. Bøgerne lå klar og ventede på mig, når først vi havde fået afleveret speciale..

.. Vi fik afleveret speciale, og så skulle vi jo forberede det mundtlige forsvar. Før jeg så mig om, stod jeg som færdiguddannet, og jeg blev kastet ud i dagpenge-systemet. Forstå mig ret, jeg er glad for, at systemet griber mig, men det hjalp ikke just på min reading slump. Juli forsvandt i en tåge, august forsvandt også lige pludselig, og nu er vi nærmest midt i september. Der er så mange bøger, jeg gerne vil i gang med - og som har ventet på mig - og derudover også har ventet på en anmeldelse herinde.

Efterårssæsonen er jo bøgernes, og jeg håber virkelig, at min reading slump slutter her. Jeg VIL så gerne læse igen, og jeg håber snart, at jeg kan samle mig om ordene og de fantastiske fortællinger, der venter på mig. Jeg savner også at anmelde, og jeg håber, at I stadig er friske på at læse med.

Bøger, jeg kaster mig over, når min reading slump ender:
  • "Og så drukner jeg" - Ditte Wiese
  • "Krigens Monstre" (Chaos Walking #3) - Patrick Ness
  • "Bjergtaget - Og de blev lokket" (Bjergtaget #1) - Sidsel Sander Mittet
  • "Elementprøven" (Sprækken til Luscuro #1) - Julie Midtgaard
  • "Døden bag portene" (An Ember in the Ashes #3) - Sabaa Tahir

Jeg tager også til Fantasyfestivalen i Esbjerg på lørdag. Ses vi mon der?