mandag den 16. december 2019

Tak for denne gang..


Jeg har gået længe og tænkt over det. Fordele og ulemper - frem og tilbage. Nu er jeg nået frem til den beslutning, at jeg officielt stopper bloggen. Min motivation og lyst til at bruge tid og kræfter på at producere content til et medie, der ikke er særlig velbesøgt (helt generelt) er ikke-eksisterende. Bloggen har det seneste år givet mig en del søvnløse nætter, dårlig samvittighed og følelsen af "bare at følge med". Så nu har jeg taget beslutningen om, at lade den stå - og give den lov til at stå i fred og ro.

Dette bliver derfor umiddelbart mit sidste blogindlæg herinde. Jeg har stadig domænet i et år endnu (og længere, hvis jeg ønsker det), så alt indhold herinde vil blive bevaret. Måske vender jeg tilbage en dag, og måske gør jeg ikke. Nu er det i hvert fald meldt ud.

Jeg vil dog fortsat være at finde på Instagram, hvor jeg stadig vil dele ud af boganbefalinger, glimt fra boglige events og bogmesser - og alt det andet, der også er mig. Jeg håber, at I vil følge med der.

Derudover vil jeg bare gerne sige tak. Tak for for 6 dejlige år med kommentarer, delinger, tags og meget mere. Tak til alle forfattere og forlag for anmeldereksemplarer og andre samarbejder, og tak til alle læsere, der har kigget forbi min lille blog. Det har i sandhed været magisk, og bloggen har virkelig været en stor del af mit liv i den periode. Nu har tiden (og prioriteterne, I guess?) ændret sig, så nu må nok være nok. Af hjertet tak for alt.

10 kommentarer:

 1. Selv tak - det har været en fornøjelse 😀 Vi kigger fortsat med på insta! 💫
  God jul.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for! Mange tak - og god jul til jer også <3

   Slet
 2. Tak for dine mange gode indlæg og dit arbejde og interesse i at dele bogoplevelser :-)
  Måske du kommer tilbage og hvis ikke ønskes jeg dig alt godt og takker for nu:-)
  Glædelig jul :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for at du har fulgt med! Det betyder så meget.
   Glædelig jul til dig også :)

   Slet
 3. Tak for alle indlæggene og kommentarerne. Held og lykke fremover, og må læselysten fortsat være der :)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :)
   Tak fordi du troligt har fulgt med i så lang tid <3

   Slet
 4. Tak for denne gang. Jeg forstår udmærket dit valg. Men jeg er nu glad for, at jeg stadig kan følge lidt med på Instagram :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre, Sidsel! Mange tak <3

   Slet
 5. Hvor er jeg glad for at du siger ordentlig farvel. Kommer til at savne dig, held og lykke fremover.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Charlotte!

   Tak fordi du fulgte med.

   Slet