torsdag den 4. juli 2019

Færdiguddannet - og hvad så nu?


Et kapitel i mit liv er slut. Jeg er langt om længe blevet færdiguddannet. Efter 5 års studier på Syddansk Universitet, først en bachelor i Litteraturvidenskab med tilvalg i Æstetik og Kulturanalyse, og derefter en kandidat i International Virksomhedskommunikation, kan jeg nu kalde mig cand.mag - eller Master of Arts, om man vil. Det vil altså sige, at jeg næsten har gået i skole i 20 år - kun med pause i form af et enkelt sabbatår.

.. Og hvad så nu?

Jeg har meldt mig ledig på jobcenteret, og jeg er nu på jagt efter kommunikative udfordringer. Det ville passe mig perfekt med noget redaktionelt arbejde et sted, eller måske endda en stilling som content creator, tekstforfatter eller community manager hos en virksomhed. Så hvis I hører en fugl synge om noget lignende, så hiv endelig fat i mig.

Hjertestarteren er fundet frem, og jeg glæder mig til at få lidt liv i bloggen igen. Der venter både anmeldelser, bogklubsberetninger og et enkelt arrangement, som jeg endnu ikke har fortalt jer om. Så mangler solen også bare lige at kigge forbi, så jeg kan få taget de resterende billeder til mine indlæg.

Jeg håber, at I får en fantastisk sommer - og jeg glæder mig til at puste liv i bloggen igen.

6 kommentarer:

 1. Tillykke med uddannelsen! <3

  Jeg krydser fingre for, at du finder et godt job :)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! <3

   Tak - det håber jeg også :D

   Slet
 2. Tillykke med uddannelsen. Og held & lykke med jobsøgningen, jeg er sikker på at det kommer til at gå dig perfekt <3

  SvarSlet
 3. Du er alt for sej søde og jeg glæder mig så meget til at du finder det helt rigtige job. Det står og venter på dig et sted <3

  SvarSlet