mandag den 29. april 2019

Bogklub #21 - "The Binding" af Bridget Collins


Jeg er, som tidligere nævnt, medlem af en bogklub. Vi mødtes hos Anne søndag den 24. februar til vaskeægte fastelavnshygge! Derudover skulle vi selvfølgelig også diskutere månedens bog, som var "The Binding" af Bridget Collins (læs min anmeldelse af bogen). 

Vi var meget enige om, at det umiddelbare præmis for bogen er sindssygt spændende, og at det burde være udnyttet endnu mere, for selvom bogen faktisk lægger op til, at "bookbinder"-fænomenet er fokus for hele fortællingen, så var det faktisk noget helt andet, som bogen omhandlede i sidste ende. Der var delte meninger om, hvorvidt den anderledes handling var interessant eller ej. Personligt kunne jeg godt lide fortællingen, men jeg er enig i, at universet kunne være udfoldet noget mere.

Til næste gang skal vi læse digtsamlingen "Wishing for Birds" af Elisabeth Hewer, som har været på min TBR-liste (to be read) i over to år! Det er mig, der har valgt den, og jeg er ret spændt på, om den er noget værd...

Hvis du har lyst, så kan du også følge lidt med i vores bogklub på vores hashtag #bedstebogklub på de sociale medier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar