onsdag den 20. februar 2019

"Sne" - Marie Duedahl

Sne af Marie Duedahl
Sne af Marie Duedahl
Original titel: Sne - Forfatter: Marie Duedahl - Forlag: Straarup&Co - Sidetal: 73
Anmeldereksemplar fra Straarup&Co.

"Sne. Sort som natten, En lonely rider. Et pindsvin. Et barn af tabere. Den onde fe. Alt det var jeg. Men så mødte jeg Sne."

"Sne" var sådan en fin historie, og skrivestilen var virkelig fed! Fortællingen er bygget op af lyrik og prosa, der tilsammen giver noget helt særligt til læseoplevelsen. Vi følger hovedpersonen Lulu, der starter på en ny skole, hvor hun møder Sne, der er meget anderledes end hende selv...

Jeg elskede, hvor barsk, og samtidig skrøbelig, historien var, og jeg lærte meget hurtigt at holde af både Lulu og Sne. Lulu har det ikke nemt, og for hende virker det til, at Sne har det perfekte liv - men overflade er jo ikke alting, vel?

"Jeg kommer til at smile. Ellers ikke min stil. Men ingen har kaldt mig smuk før. Jeg ligner Darth Vaders barn med Døden." - citat.

Bogen er netop holdt i et format, som skal være letlæseligt for målgruppen, men som voksen savner jeg nogle detaljer, der måske er ubetydelige for andre læsere - jeg vil have mere, men ikke alle bøger skal skrives som romaner, og derfor er denne lille perle helt dejlig, præcis som den er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar