søndag den 24. februar 2019

Bogklub #20 - "Samtaler med venner" af Sally Rooney


Jeg er, som tidligere nævnt, medlem af en bogklub. Vi mødtes på en café den 21. januar for at snakke om månedens bog, der i denne omgang var "Samtaler med venner" af Sally Rooney (læs min anmeldelse af bogen).

Vi havde meget blandede meninger om bogen, og jeg tror, at jeg var den, der mindst kunne lide den. De andre havde dog nogle gode pointer til, hvorfor den var god og spændende, men jeg brød mig bare ikke rigtigt om personerne - og så er det nok svært at elske en bog. Vi fik snakket lidt frem og tilbage om den, og det var en anderledes bog i forhold til, hvad vi ellers har læst på det seneste.

Til næste gang skal vi læse "The Binding" af Bridget Collins, og den er virkelig smuk udenpå! Forhåbentlig er den tykke bog også noget værd indeni, men det må tiden jo vise.

Hvis du har lyst, så kan du også følge lidt med i vores bogklub på vores hashtag #bedstebogklub på de sociale medier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar