mandag den 21. januar 2019

Teater: "Mio, min Mio"

(Reklame - Billetten er sponsoreret)

Den eventyrlige klassiker "Mio, min Mio", som er baseret på romanen af Astrid Lindgren, blev opvist af Odense Teater i Teatersalen/ODEON. Jeg var inde og se stykket til premieren den 15. januar.


Jeg var så spændt på at se opvisningen af denne skønne børnefortælling, og det var en forestilling fyldt med eventyr! Vi følger Bo Vilhelm Olsen på sin vej fra sin tragiske adoptivfamilie og til landet i det fjerne - med alt hvad det indebærer af godt og ondt - og en far, der elsker ham.

Sceneopsætningen var som vanligt minimalistisk, men de formåede at skabe fantastiske stemninger ved hjælp af lys og lyd, der gjorde det til en helt særlig oplevelse. Jeg var revet med fra start til slut, og skuespillerne gjorde det virkelig godt alle sammen.

Udover at være en forestilling om det eventyrlige, så er det selvfølgelig også opgøret mellem det gode og det onde, og det hele spillede bare så utroligt godt sammen - selv som voksen finder man Kato særligt frygtindgydende. Stykket spiller til og med den 13. marts, og jeg vil varmt anbefale dig at se det, hvis du kunne lide romanen (eller bare trænger til et kulturelt eventyr).

(Billederne er pressefotos fra Odense Teater)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar