onsdag den 2. januar 2019

"Lonely Journey" - Ida Rørholm Davidsen

Lonely Journey Ida Rørholm Davidsen
Lonely Journey Ida Rørholm Davidsen
Original titel: Lonely Journey - Forfatter: Ida Rørholm Davidsen - Forlag: Cobolt - Sidetal: 120
Anmeldereksemplar fra Cobolt.

"Den unge pige, Anna, bliver holdt udenfor i skolen, og et online spil, bliver en flugt fra hverdagens sociale pres. Efterhånden begynder virkeligheden og den virtuelle verden at smelte sammen, og hun ender i uventet selskab."

"Lonely Journey" var en rigtig fin fortælling om Anna, der umiddelbart lever et liv i ensomhed. Hun finder trøst i at game, også selvom hendes mor ikke helt har forståelse for al Annas tid og investering i spillet. Vi følger Annas hverdag i skolen, samt hendes afbræk via spillet, og jeg elskede alle illustrationerne, der fortalte historien på bedste vis.

Ida Rørholm Davidsen har simpelthen den fineste streg, og det var et flot farvetema, der gik igen i hele fortællingen. Skiftevis portrætterer hun Annas virkelighed i vores verden, samt i den virtuelle verden, hvor vi ser spillet, præcist som Anna ser det.

"Hej Anna... Sidder du og gamer?" - citat.

Billeder siger mere end tusinde ord, og det er også tilfældet i denne skønne fortælling. Jeg var vild med den drejning, som historien tog, der gav mig hjertevarme, og jeg tror, at mange vil kunne genkende sig selv i Anna (mit fortidige jeg kunne i hvert fald). Jeg ser virkelig frem til at se flere streger og fortællinger fra forfatterens hånd!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar