mandag den 3. december 2018

Teater: "Nissebanden i julemandens land"

Familie- og juleforestillingen "Nissebanden i julemandens land" blev opvist af Odense Teater på den store scene. Jeg var inde og se stykket torsdag den 22. november.


De fleste kender historien om Nissebanden fra DR's julekalender, og gensynet med dem i dette teaterstykke var en sand fornøjelse! Stykket indeholder selvfølgelig de kendte nisser; Hr. Mortensen, Gemyse, Skipper, Lunte og Puk, og så er der også et par julesange hist og her. Det er en sød historie, der kan ses af børn og voksne i alle aldre.

Selvom historien på sin vis er lidt en anden end vi kender den, så kan børnene stadig synge med på de kendte sange, og hvis man ikke var i julestemning inden, så bliver man det i hvert fald efter at have set stykket. Humøret er højt, og vittighederne flyver rundt fra den ene karakter til den anden.

Skuespillerne gjorde det virkelig godt, og jeg gik derfra med et stort smil på læben. December kan blive ligeså julet, som man gør det til, så hvis du trænger til god og hyggelig stemning, så anbefaler jeg dig at smutte forbi Odense Teater inden jul.

(Billederne er pressefotos fra Odense Teater)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar