torsdag den 6. december 2018

Filmen: "Mortal Engines" - Pressevisning

Tirsdag den 4. december var jeg så heldig at blive inviteret til pressevisningen af filmen "Mortal Engines" af Forlaget Alvilda. Filmen er baseret på bogen af Philip Reeve, og den har officiel premiere i dag den 6. december. Det er en dystopisk film fyldt med action og spænding!

Reklame - Invitation til eventet

Jeg har simpelthen ventet på den her film i over et år, og eftersom Peter Jackson har haft en finger med i spillet, så var mine forventninger skyhøje! Det er en fornøjelse at fortælle, at de blev indfriet på alle mulige måder. Filmen er simpelthen så storslået, og der er action og spænding fra allerførste minut!

Fortællingen er så original og ulig andet, jeg før har set, og der er ikke et øjeblik, hvor det går for langsomt. Der er en del kampscener, og der bliver ikke lagt skjul på ret meget, så den er nok ikke for det helt unge publikum - medmindre man er vant til sådan noget. Skuespillerne ramte ret godt karaktererne fra bogen rent personligheds-mæssigt, hvor udseendet dog var ændret på et par stykker af dem.

Der var lagt en del mere dybde til nogle af scenerne i filmen i forhold til bogen, og det elskede jeg! Jeg var opslugt fra start til slut - og jeg vil bare gerne have mere. Det er længe siden, at jeg har været så oppe at køre over en film som den her. Den er helt fantastisk, og jeg håber sådan, at de filmatiserer resten af serien også. Gør dig selv en tjeneste og se den i biografen - den ser SÅ godt ud på det store lærred (og så kan du jo læse resten af serien, mens vi venter på den næste film).


Ingen kommentarer:

Send en kommentar