tirsdag den 18. december 2018

Bogklub #19 - "Mr Dickens and His Carol" af Samantha Silva


Jeg er, som tidligere nævnt, medlem af en bogklub. Det blev endnu en gang tid til årets julefrokost, og vi mødtes hjemme hos Rikke den 24. november - lige præcis en måned før jul! Udover festlighederne så talte vi også om månedens bog, der i denne omgang var "Mr Dickens and His Carol" af Samantha Silva (læs min anmeldelse af bogen).

Vi var meget enige om, at bogen ikke var ligeså julet, som vi havde håbet på. Derudover var historien heller ikke særlig bemærkelsesværdig, og der var en del ting, som var trukket lidt i langdrag. Bogen var derfor ikke vildt fantastisk, og den er nok hurtigt glemt igen. Vi ved ikke helt, hvad vi skal læse til næste gang, så hvis du har et bud - så sig endelig til.

Julefrokosten var dog vidunderlig som altid. Vi havde i år bestilt tapas fra Mamma's Delikatesse, og det var så lækkert at sidde og nipse til maden hele aftenen. Der blev drukket rigeligt med vin, drinks og ciders, spillet pakkeleg, danset en del, snakket om livets store spørgsmål - og selvfølgelig taget en masse mindeværdige billeder. 

Hvis du har lyst, så kan du også følge lidt med i vores bogklub på vores hashtag #bedstebogklub på de sociale medier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar