mandag den 19. november 2018

Teater: "Tarzan"

Musicalen "Tarzan" blev opvist af Fredericia Teater. Jeg var inde og se stykket søndag den 4. november.


Tarzan er en af de Disney-klassikere, jeg virkelig godt kan lide - ikke mindst på grund af den gode musik. Derfor var jeg meget spændt på at se musicalen, hvor der også var blevet tilføjet lidt flere og nye sange. Overordnet set var det en smuk forestilling, og skuespillerne gjorde det virkelig godt!

Hele salen var indrettet så dekorativt som en jungle, og skuespillerne lavede akrobatik diverse steder, mens Tarzan svingede sig tværs gennem salen på en lian. Helhedsindtrykket var godt, dansene og sangene fungerede fint, men jeg blev alligevel ikke så rørt, som jeg havde forventet. Om det skyldes historiens knap så tragiske gang eller forestillingen, det er jeg endnu ikke blevet klog på.

Når det så er sagt, så er hele forestilling i sig selv ret magisk og flot konstrueret. Som tilskuer bliver man revet med af stemningen, og det er beundringsværdigt, hvor hårdt skuespillerne arbejder for at være som aberne i deres udstråling, gang og væremåde. Hvis du kan lige den originale historie, så kan jeg varmt anbefale dig at tage en tur i junglen med Tarzan!

(Billederne er pressefotos fra Fredericia Teater)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar