onsdag den 28. november 2018

Magiske Odense: Takeaway fra WOLT

Reklame - Maden er sponsoreret af WOLT.

Jeg har den seneste måned haft et samarbejde kørende med WOLT, hvor jeg har afprøvet deres levering fra forskellige madsteder her i Odense på forskellige dage. Helt overordnet har jeg altid fået god levering derfra. Dem, der leverer maden, er altid glade og flinke, og maden er pakket så godt ind, at det altid har været varmt, når vi skulle spise det.

Hvad er WOLT?
Hos WOLT kan man bestille takeaway via deres app fra håndplukkede restauranter (dette kan både være til levering eller afhentning). Herefter kan man følge tilberedelsen af sin ordre, så man ved, hvornår den er færdig, hvornår den er på vej, og hvornår den cirka bliver leveret. Levering foregår på cykel, så via appen kan man se, hvor langt ens cykelbud er nået - og det er altså en ret sjov detalje, synes jeg. Så kan jeg sidde og følge med og herefter vurdere, hvornår jeg skal dække bord og gøre klar til at åbne døren. Indtil videre findes WOLT i København, Odense, Aarhus og Lyngby-Gentofte.

Du kan få 50kr til din første bestilling, 
hvis du bruger rabatkoden "FLYVMEDMIG" i WOLT-appen.

Den seneste måned har jeg bestilt mad fra WOLT cirka en gang om ugen, og leveringen har taget under en time hver gang. Jeg kan godt lide, at man kan følge processen i appen, så hvis noget tager længere tid end beregnet, så får man det at vide - men også omvendt. Det er altså god stil, at man ikke skal vente for lang tid på sin mad!
 • Billede 1: Sushi fra Barsushi' - Leveringstid: 22 minutter en onsdag aften.
 • Billede 2: Baos fra The Baos i Arkaden Foodmarket - Leveringstid: 18 minutter en tirsdag aften.
 • Billede 3: Burger og fritter fra Burger Anachy - Leveringstid: 42 minutter en fredag aften.
 • Billede 4: Pasta og pizza fra Marcantonio - Leveringstid: 19 minutter en torsdag aften.

2 kommentarer:

 1. Du glemte vidst at invitere mig forbi til aftensmad.. ha ha
  Og nu har du gjort mig sulten... :P

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja, det er ofte ret spontant med takeaway ;)

   Kram <3

   Slet