torsdag den 8. november 2018

Bogklub #18 - "Jeg er faret vild" af Gayle Forman


Jeg er, som tidligere nævnt, medlem af en bogklub. Vi mødtes hjemme hos mig mandag den 22. oktober til lidt aftensmad og aftenhygge. Her talte vi også om månedens bog, der i denne omgang var "Jeg er faret vild" af Gayle Forman (læs min anmeldelse af bogen).

Vi blev vist hurtigt enige om, at det ikke er roman, der er særlig bemærkelsesværdig. Forfatteren har en tendens til klichéer og måske at hive nogle budskaber ned over hovedet på sin læser, men ikke desto mindre var der få passager i bogen, som vi kunne blive enige om, fungerede fint. Bogen blev ikke ratet højere end 3 stjerner, og den skuffede desværre en anelse.

Næste gang vi ses er til vores årlige julefrokost, så selvfølgelig skal vi da læse en julebog. Valget er faldet på "Mr. Dickens and His Carol" af Samantha Silva. Jeg har hverken hørt om bogen eller forfatteren før, så det skal nok blive interessant!

Hvis du har lyst, så kan du også følge lidt med i vores bogklub på vores hashtag #bedstebogklub på de sociale medier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar