mandag den 15. oktober 2018

Vinderen af giveaway - "Vildheks-pakke"


Mange tak for jeres deltagelse i min giveaway. Det var en fornøjelse at læse, hvad I godt kan lide ved efteråret, og hvilke planer I har i efterårsferien. Jeg skal selv arbejde til Magiske Dage Odense både torsdag, fredag og lørdag, men forhåbentlig også læse lidt, hvis der er tid til det. Vinderen af konkurrencen er trukket ved lodtrækning, men jeg ville sådan ønske, at I alle kunne vinde en "Vildheks"-pakke.
 
Stort tillykke til Rasmine! Jeg har kontaktet dig i en direkte besked på Instagram. Endnu en gang tak til jer alle sammen for jeres deltagelse! Selv hvis du ikke vandt denne gang, så kan jeg stadig varmt anbefale dig at se "Vildheks" i biografen - eller læse bogen for den sags skyld.

Denne giveaway var sponsoreret af Forlaget Alvilda.

1 kommentar:

  1. Tillykke til den heldige:-)
    i har Vildheks på planen.
    Hilsner og nogle deklige dage til dig:-)

    SvarSlet