mandag den 22. oktober 2018

Magiske Dage Odense 2018


Magiske Dage Odense (tidligere kendt som Harry Potter Festival) fyldte byens gader med trylleri og fantasi den 18., 19. og 20. oktober. Selvom det på sin vis var en helt ny festival, så var den alligevel ret velkendt, da mange af aktiviteterne var gengangere fra de forrige par år. Med et drys af magi var der også kommet nye aktiviteter og tiltag til, som var med til at skabe endnu mere magi i gaderne! Derudover gør rollespillerne hvert år et fantastisk stykke arbejde, og de får suget alle børnene ind i et helt vidunderligt og unikt univers.

Det har været lidt anderledes for mig at deltage i festivalen i år, end det plejer. De sidste tre år har jeg været frivillig under festivalen, men i år er jeg praktikant, og jeg har derfor siddet meget bag det hele. Nogle af mine idéer er kommet til live under festivalen, jeg har haft forskellige ansvarsområder, og det har været en fornøjelse at få lov til at arbejde med de skønne og passionerede frivillige. Derudover fik jeg også filmet en lille stemningsvideo, som jeg håber, at du vil se.

Noget af det mest magiske ved festivalen er, at hele byen også leger med. Udover de frivillige, som i forvejen er ildsjæle, så er der så mange samarbejdspartnere med, som hver især gør alt, hvad de kan, for at alle får en fest i efterårsferien. Alle sammen er med til at gøre Magiske Dage Odense til den byfest, det i virkeligheden er. Jeg glæder mig allerede til næste år!

Festivalen fortryller hvert år, og har udviklet sig siden mine indlæg fra 2014 og 2015.

10 kommentarer:

 1. Åhhh hvor ser det altså bare ud til at have været hyggeligt. :P

  SvarSlet
 2. Såå mange fine billeder og ser virkelig spændende og hyggeligt ud. :D

  Knus <3

  SvarSlet
 3. Så fine billeder – og filmen! Åh! Så fint klippet, min kære <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg så glad for, at du synes! Mange tak <3

   Slet
 4. Jeg har i flere år tænkt at jeg burde komme afsted til festivalen hvis navn ikke må nævnes, og jeg kan da se at den helt klart skal på listen til næste år som en der må og skal besøges! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den kan varmt anbefales i hvert fald! Der er så mange ting at se og opleve :)

   Slet
 5. Det ser virkelig sjovt ud - på et eller andet tidspunkt må jeg altså kigge forbi det arrangement :-)


  Mvh
  Den lille Bogblog

  SvarSlet