onsdag den 24. oktober 2018

#19 Giveaway "Min kæreste elskling" (SIGNERET)

Min kæreste elskling Gabriel Tallent
Min kæreste elskling Gabriel Tallent
Denne giveaway er venligst sponsoreret af Politikens Forlag.

En af de bedste bøger, som jeg har læst i år, er "Min kæreste elskling" af Gabriel Tallent. Jeg var så heldig at møde ham til et forfatterarrangement i sidste måned hos forlaget, og her fik jeg også muligheden for at få signeret et eksemplar af bogen til en af jer, mine kære læsere. Udover sin signatur, så har forfatteren også skrevet romanens første sætning i hånden, hvilket er en ret fin detalje, synes jeg.

For at deltage i konkurrencen skal du gøre følgende:
1. Læg en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller om den bedste bog, du har læst i år.
2. Tilføj dit navn og din e-mail i kommentaren, så jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder. Derudover skal du have en dansk adresse, som bogen kan sendes til.
3. Du skal følge bloggen på minimum en af disse sociale medier: Facebook, Instagram eller Bloglovin'.

Du kan også følge Politikens ForlagFacebook og Instagram, for at holde dig ajour med alle de nye udgivelser fra forlaget og andre bogrelevante ting - dette er dog ikke et krav for at være med i konkurrencen, bare et lille tip! 

Konkurrencen løber til og med den 9. november, hvorefter jeg finder en heldig vinder!

Min kæreste elskling Gabriel Tallent

15 kommentarer:

 1. Åh, sikke en fin konkurrence! Jeg følger dig selvfølgelig på Facebook, Instagram og Bloglovin'. Fordi jeg jo slet ikke kan få nok <3!

  Og hvad årets bedste bog angår? Jeg blev faktisk nødt til at tjekke Goodreads, før jeg skrev denne kommentar. Jeg har læst mange gode bøger i år, men de flyder sammen med sidste års gode bøger. Jeg kan ikke længere skille dem fra hinanden.
  Ikke desto mindre, er den bedste bog, jeg har læst i år en novellesamling. En eventyrsamling, næsten. "The Language of Thorns" af Leigh Bardugo, som er en uhyre sanselig, vidunderligt smuk og lidt uhyggelig samling originale eventyr. De er så poetisk formulerede, så yndige, så barske. Jeg kunne slet ikke lægge bogen fra mig, da jeg først begyndte.

  – Rikke / prikkerikkekrikke@yahoo.dk

  SvarSlet
 2. Louise Hede Jessen25. oktober 2018 kl. 10.59

  En af de bøger som bare blæste mig omkuld ved at være en nærmest gengivelse af hvordan det er inde i mit hoved, er Sarah Andersens tegneserie "Voksenlivet er en myte". Jeg håber sådan hendes andre tegneserier i samlet bogform udkommer på dansk :)

  Og jeg følger din blog på Facebook.

  louisehede1989@gmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg har læst mange gode bøger i år, men en af dem jeg er allermest glad for har været Ilttyv fra Alvida. Wow den var fuldstændig fantastisk!

  Jeg følger med både på Facebook, Instagram og Bloglovin' ;)

  Min email er bogbloghoejen@gmail.com

  SvarSlet
 4. Det må være Mordoffer af Chris Carter.
  Følger på FB .

  Hilsen Susanne

  circe@os.dk

  SvarSlet
 5. Jamen det er jo svært at vælge.

  I år har jeg været rigtig glad for Mercedes-snittet af Anne Mette Hancock
  Song of Blood and Stone af L. Penelope
  Wild af Cheryl Strayed, og
  Skæbnemageren af Kenneth Bøgh Andersen!

  Alle fire bøger jeg varmt kan anbefale dig at læse - og alle repræsentanter for hver deres genre.

  Og så følger jeg dig på både Facebook og Instagram ��

  Min mail er: books@cherryblossomreads.com

  Hilsen Katja

  SvarSlet
 6. Jeg har lige læst “Smaragdsliberen” af Anne-Cathrine Riebnietsky. Så smuk bog om livet, skønheden og døden. Den bog er fantastisk. Jeg vil glæde mig til at læse endnu en fængende og fantastisk bog. Min mail er: SBech2710@gmail.com er fan både på Facebook og Instagram kh. Sonja

  SvarSlet
 7. Den, der lever stille af Leonora Christina Skov.

  Mange hilsner,
  Bente

  benteskou(a)gmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg har læst mange gode bøger, og det er svært at vælge, hvilken der har været den bedste. Hvis jeg skal væge en må det blive ''En anden gren'' af Jesper Wung Sung. Synes simpelthen det var så fin en fortælling, og jeg var revet med at bogens univers fra start til slut. Jeg elsker når handlingen foregår i København i gamle dage, og derudover er der meget fokus på forholdet mellem to forskellige kulturer, som dengang var meget fremmede for hinanden. Alt i alt en virkelig god læseoplevelse, og jeg glæder mig til at bogen bliver filmatiseret!

  For tiden bliver der mest læst faglitteratur og stort set intet skønlitteratur. Dog skal jeg på en lille ferie til London, hvor det ville være perfekt at have lidt at læse i om aftenen. Så fingrene er krydset for, at bogen bliver min!

  Min mail er: mariahoghvester@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg er vild med at have signerede bøger i min samling, så jeg håber...

  Jeg har læst mange gode bøger i år - rigtig mange faktisk - men en af dem, der har gjort stort indtryk på mig var 'Små påsatte brande' af Celeste Ng. Det er et univers bestående af to vidt forskellige familier, som ved en tilfældighed mødes og skilles – og dermed får afgørende betydning for hinandens liv. En virkelig SKØN bog!
  Mvh. Vibeke (holmandersen@stofanet.dk)

  SvarSlet
 10. Den bedste bog jeg har læst i år var nok genlæsningen af Brødrene Løvehjerte, synes det er en utrolig smuk historie. Men den bedste bog jeg "opdagede" i år var helt sikkert "Solsorten Synger" af Linda Olsson - også en utrolig historie der sætter gang i følelserne.
  Mvh. Natasja (natasjasteilman08@icloud.com)

  SvarSlet
 11. Den bedste bog jeg har læst i år står imellem Pachinko af Min Jin Lee eller Stillidsen af Donna Tartt. Pachinko fordi den giver et fantastisk indtryk af en kultur og historie jeg ikke vidste så meget om inden læste den. Stillidsen fordi den gav et dejligt menneskeligt indblik i en verden af kunst og smerte.
  Begge kan VIRKELIG anbefales!
  Mit navn er Emilia og min mail nordland92@yahoo.dk :) jeg vil så gerne læse denne bog, så krydser fingre! (Følger dig på Instagram btw - e_nordland)

  SvarSlet
 12. Jeg har læst mange gode bøger i år, men jeg vil gerne fremhæve min kærlighed for Mira Grant/Seanan McGuires fantastiske bøger. Jeg vil især anbefale Into the Drowning Deep, hvis man er glad for videnskab, moderiske havfruer og spændende karakterer :)

  Mvh Pernille (thoustrup.jensen@gmail.com) (Jeg følger dig/bloggen på facebook og instagram)

  SvarSlet
 13. Uh den vil jeg gerne læse. Jeg følger dig via Bloglovin.

  Den bog, der har gjort størst indtryk på mig, må være; Den der lever stille af Leonora Christine Skov.

  Bentebonderup@gmail.com

  SvarSlet
 14. En af de bedste bøger, som jeg har læst i år er Inkarnation, men lige i øjeblikket er jeg i gang med Djævlepassagen og den er også virkelig god og uhyggelig ;)

  Hilsen Tanja

  ne-wi@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Du skal læse Frankenstein i år, både fordi det er en fantastisk fortælling, og så fordi den har 200 års jubilæum i år!

  Laura Fischer
  laura.kf@live.dk :)

  SvarSlet