lørdag den 29. september 2018

"#Liv" - Tine Torp Thorlin

#Liv Tine Torp Thorlin
#Liv Tine Torp Thorlin
Original titel: #Liv - Forfatter: Tine Torp Thorlin - Forlag: Byens Forlag - Sidetal: 361
Anmeldereksemplar fra forfatteren.

"Liv er 24 år, da hendes kæreste går fra hende. Mens hun selv ligger i fosterstilling og drukner i selvmedlidenhed, virker det, som om alle andre har styr på kærlighed, karriere og hvem de er. I et forsøg på at finde sig selv og sit ståsted i tilværelsen skriver Liv en ’lykkeliste’. Men er rejser, shoppeture og one-night stands virkelig koden til lykke?"

Bogen giver egentlig et meget fint billede af små brudstykker af en ung piges hverdag, efter at hendes kæreste er gået fra hende. Der er momenter, hvor det hele ramler, men der er også mindeværdige oplevelser, og en famlen efter tryghed. Jeg nød disse brudstykker for hvad de var, men i den store og samlede helhed ville jeg meget gerne have set mere af Liv - flere af hendes tanker, følelser og frustrationer - da det nemlig er dem, der gør bogen til noget godt.

Det jeg synes var allerbedst ved fortællingen var Livs roadtrip med hendes søster. For min skyld kunne hele bogen have handlet om det, for her kom vi helt under huden på Liv, samtidig med at man som læser bliver trukket igennem en skøn rejse. Jeg ærgrer mig over, at denne del ikke fyldte mere i historien, da det var spændende at følge dem.

"Teenage-Liv havde vist glemt, at livet ikke var en tag-selv-buffet af succesoplevelser. Voksen-Liv havde glemt, hvor mange drømme, hun engang havde haft." - citat.

Tine Torp Thorlin har skrevet en rigtig fin ungdomsbog, som klart kan anbefales til en varm sommerdag. Personligt var jeg lidt i tvivl om, hvad bogens egentlige formål var, men det er ikke altid, at der behøver være et større formål. Alt i alt var det en fin læseoplevelse, men jeg manglede noget mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar