torsdag den 27. september 2018

Filmen: "Vildheks" - Forpremiere

Onsdag den 26. september var jeg så heldig at blive inviteret til forpremiere på filmen "Vildheks" af Forlaget Alvilda i samarbejde med Nordisk Film. Filmen er baseret på bogen skrevet af Lene Kaaberbøl, og den har først officiel premiere den 11. oktober. Jeg har længe glædet mig til at se denne filmatisering, og jeg kan allerede nu afsløre, at det er den perfekte familiefilm at se i efterårsferien.
 
Reklame - Invitation til eventet
 
Lige siden filmatiseringen af "Skammerens Datter" er jeg blevet mere åben overfor danske filmatiseringer, og det var en fornøjelse at se, hvor godt alle skuespillerne gjorde det. Især de unge piger spiller ret fint, deres alder taget i betragtning, og der var god dynamik mellem dem. Karakteren Clara kommer virkelig frem, og vi ser mange forskellige sider af hende på godt og ondt.
 
Selve fortællingen er interessant med lige dele spænding, mystisk og en masse vilde dyr. Filmen er rent visuelt virkelig flot, og der er så mange smukke scener, som er værd at sætte pris på. På trods af at det er en filmatisering af en børnebog, så kan unge og voksne sagtens få noget ud af at se filmen - om ikke andet, så er det en oplagt film at se sammen hele familien.
 
Der er selvfølgelig ændret et par småting hist og her fra bogen til den endelige filmatisering, men filmen kommer rigtig godt fra det, og der er lavet nogle andre scener, som giver noget nyt til historien. Alt i alt er det en rigtig god film, og jeg håber sådan, at de vælger at filmatisere de andre bøger i serien.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar