torsdag den 6. september 2018

Danish Book Blog Award 2018


Plusbog.dk lavede en prisuddeling for Danmarks bogbloggere første gang i 2016 under titlen "Danish Book Blog Award". Dengang var jeg blandt de 16 nominerede, og jeg endte endda i finalen med 4 andre, hvor vi fik vinderen afsløret til en reception på Bogforum. Sidste år var jeg desværre ikke inviteret med til festen, men i år er jeg endnu en gang blandt de nominerede...

I overrasker mig gang på gang, kære læsere. Det varmer mit hjerte, hvor søde og trofaste I er. Når aktiviteten herinde er svingende, så kan jeg stadig regne med jer, og der er flere af jer, som har nomineret mig til den her pris - fordi I nyder min litteraturformidling. Det sætter jeg pris på, og jeg sætter enormt meget pris på jer. Jeg skal være ærlig at sige, at jeg synes kandidaterne i år er SÅ dygtige alle sammen, og jeg fortjener langt fra at vinde med min nuværende aktivitet - men tusind tak for anerkendelsen fra jer læsere. Det har medført, at Plusbog har valgt mig som en af de 16 nominerede.

Så jeg opfordrer på det stærkeste til, at du går ind og stemmer på din favorit. Jeg følger hver og én af de nominerede, da de alle sammen er fantastiske formidlere på hver deres måde, og det er en ære at stå i blandt dem. Jeg er spændt på at se finalisterne!

  De 16 nominerede bogblogs kan ses her.
- Jeg har allerede stemt på min favorit!

6 kommentarer:

 1. Tillykke med nomineringen søde, Krydser fingre..
  Du har i hvertfald fået min stemme..

  Knus <3

  SvarSlet
 2. Du fortjener det, og så meget til <3 Jeg har stemt og hepper på dig hele vejen :)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med nomineringen, mus <3

  SvarSlet