onsdag den 12. september 2018

Bogpakke: Overraskelsespost fra Gyldendal Ung

Ravnenes Hvisken 3 Malene Sølvsten
Ravnenes Hvisken 3 Malene Sølvsten
Bogen, printet, badges og teen er venligst sponsoreret af Gyldendal UNG.

Hvis der er en forfatter, som jeg virkelig har haft fornøjelsen af at følge tæt de seneste par år, så er det Malene Sølvsten. Da hendes debutroman "Ravnenes Hvisken" udkom tilbage i 2016, blev jeg blæst omkuld, og jeg har ved flere lejligheder genset den skønne forfatter. Jeg interviewede Malene for første gang til et arrangement her i Odense sidste år, hvorefter jeg lavede et indlæg med spørgsmålene fra forfatterinterviewet her på bloggen. Derudover deltog jeg i et forfatterarrangement med hende forrige sommer, og jeg fik også den ære at interviewe hende endnu engang på Fantasticon 2017. Jeg er selvfølgelig også stødt på Malene til flere bog- og nørdemesser, og senest hørte jeg hende blive interviewet til Artist Talk her i august.

Der er ingen tvivl om, at jeg er kæmpe fan af Malene - både på et starstruck fan-plan og helt generelt - og derfor er jeg så glad for at modtage bog 3, som er sidste bind i hendes serie (og så endda signeret!). Jeg er i gang med at læse bog 2 på nuværende tidspunkt, og så er der jo betteravn ("Verden Styrter"), som jeg også har til gode; og herefter kan jeg give mig i kast med slutningen. Jeg er både spændt og samtidig hunderæd for, hvad Malene kan finde på at gøre med de elskværdige karakterer.. og selvfølgelig hvordan det hele ender til sidst.

"Anne er blevet genoplivet, men det ændrer ikke, at Fimbulvinteren kommer - og den bliver hård. Ragnarok er på vej, men er det nogen mulighed for at redde verden fra den ellers uundgåelige undergang? Anne og hendes venner må gøre hvad de kan, men det er svært, hvis man ikke ved hvem der er venner og hvem der er fjender."

Ravnenes Hvisken 3 Malene Sølvsten
Ravnenes Hvisken 3 Malene Sølvsten

8 kommentarer:

 1. Åh, overvejer lidt, at ønske den serie til min 28 års, i oktober.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Do it! Så spændende og god - og nordisk jo ;)

   Slet
 2. Wow en fin overraskelse! :D Jeg burde også komme igang, har den første liggende, men har aldrig fået begyndt på den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt vildt! Uhh, glæd dig - og læs den snart :D

   Slet
 3. Sikke en lækker pakke! :D Må se at komme videre i den serie, og denne skal helt klart på min ønskeliste :D

  SvarSlet
 4. Ej, en lækker pakke at modtage ! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den var virkelig god og gennemført! <3

   Slet