onsdag den 15. august 2018

Jeg er her endnu..


Efter en del uplanlagt sommerferie-stilhed på bloggen, så er det vist fint at sige; jeg er her endnu. Hvordan og hvorledes i fremtiden er ikke til at vide, men jeg har stadig anmeldelser i ærmet, og sikkert også andre ting, som gerne vil ud på det ene eller andet tidspunkt. Det bliver nok ikke så ofte, som jeg gerne vil, da det der voksenliv også skal gå op i en højere enhed, men jeg er her - både her og på Instagram. Jeg kan aldrig forlade bloggen for længe ad gangen, og inspirationen (og tiden) kommer i perioder, så det kommer bloggen nok også til at bære præg af. Tak fordi I stadig følger med!

Jeg håber, at I alle sammen har haft en skøn sommer, og har fået samlet fornyet energi, så I er helt klar til efteråret med alle de skønne ting, som yndlingsårstiden medfører (blandt andet spændende arrangementer og bogmesser!).

2 kommentarer:

  1. <3. Så fint billede og så fine ord. Selvfølgelig svinger bloggerlysten, og selvfølgelig skal du først skrive når det giver mening. I mellemtiden nyder jeg dine opturopdateringer på Instagram.

    SvarSlet