onsdag den 11. juli 2018

Min praktikplads her til efteråret...


Alt er endelig kommet på plads, og jeg kan nu dele min praktikplads med jer! Jeg har været så heldig at få en praktikplads hos Odense Bibliotek, hvor jeg primært skal beskæftige mig med Harry Potter Festivalen, og derudover arrangere, formidle og afholde andre litteraturarrangementer - som f.eks. "Silent Reading Party". Jeg kender mange af de ansatte på biblioteket, og de er alle sammen rare og beundringsværdige mennesker, så det skal nok blive spændende!

Min praktikperiode begynder den 1. august og slutter igen den 1. december, og jeg glæder mig sådan til hele forløbet, og det faktum, at jeg får lov til at bruge min viden i praksis. Jeg har jo en bachelor i Litteraturvidenskab med tilvalg i Æstetik og Kulturanalyse, og læser lige nu en kandidat i International Virksomhedskommunikation.

I alle de år, jeg har gået på universitetet, så er det praktikperioden, som jeg har set allermest frem til. Jeg har gået og drømt om det i flere år, og da de fjernede det på min bachelor, så blev jeg enormt skuffet. Derfor betyder det ret meget for mig, at jeg endelig skal i praktik her til efteråret. Nu kan jeg være med til at skabe noget, og være med til at arbejde med noget, der har min naturlige interesse og passion. Jeg er så spændt - og så gør det måske ikke så meget, at min sommerferie er mindre end den plejer, når jeg har noget spændende at se frem til!

8 kommentarer:

 1. Iiiiih sikke en perfekt praktikplads!
  Stort tillykke med den. Jeg håber du får et fedt forløb <3

  SvarSlet
 2. Eej det lyder som nogle vildt spændende projekter du kan få lov at arbejde på :D
  Stort tillykke med den fede praktik plads!! ^__^

  SvarSlet
 3. Stort tillykke, en dejlig praktikplads for dig og gode projekter du har fået tildelt:-)
  Held og lykke med opgaverne.

  SvarSlet
 4. Endnu engang stort tillykke med det! Det bliver så fedt for dig, og samtidig er de virkelig også heldige at få dig :) <3

  SvarSlet
 5. Jeg er sikker på, du bliver stjerneglad for det! Det er sådan et dejligt og kreativt sted. Og så er det praktikjob jo som skræddersyet til dig! <3

  SvarSlet
 6. Det er såå dejligt for dig at du fik lige det du rigtig gerne ville. Er sikker på det bliver en fantastisk tid, det er som Rikke skriver: skræddersyet til dig.

  Du gør det så godt smukke.. Knus <3

  SvarSlet
 7. Gratulerer så mye! Så utrolig morsomt :)

  SvarSlet