lørdag den 7. juli 2018

Anbefaling: W.I.T.C.H-bøgerne af Lene Kaaberbøl

Gave fra Forlaget Alvilda.

Da jeg var yngre, så abonnerede jeg på tegneseriebladene med W.I.T.C.H. Så vidt jeg husker, så udkom de én gang om måneden, og jeg så ivrigt frem til at læse videre hver eneste gang. Pigerne var en del af mit liv, da jeg ikke havde andre veninder fra skolen, og jeg fandt tryghed i deres venskab, deres fortælling og deres udvikling. Personligt identificerede jeg mig bedst med Irma, både på grund af hendes sprudlende personlighed, men også på baggrund af at mit eget element er vand. Jeg synes, at Cornelia var utroligt smuk, men også en anelse arrogant, og så var jeg inderligt forelsket i Caleb. Han var en af mine første virtuelle kærester.

Eftersom jeg ikke kunne få nok af historien i bladene, så var jeg ovenud lykkelig, da min yndlingsforfatter Lene Kaaberbøl havde skrevet fem historier om dem. Senere hen blev der også udgivet flere historier, men det er disse fem, jeg husker bedst. Det fantastiske er, at Forlaget Alvilda har valgt at genudgive de skønne bøger, så flere unge læsere kan få glæde af dem! De kan især anbefales til fans af Lene Kaaberbøls "Vildheks"-serie, og generelt til unge mennesker, som holder af hekse og magi. Hvis I endnu har historierne til gode, så glæd jer til at møde Will, Irma, Taranee, Cornelia og Hay Lin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar