onsdag den 6. juni 2018

Teater: "Prinsen af Egypten"

Musicalen "Prinsen af Egypten" blev opvist af Fredericia Teater. Jeg var inde og se stykket søndag den 27. maj.


Jeg har i mange år hørt rygterne om de bemærkelsesværdige musicaler fra Fredericia Teater, men endnu ikke selv haft muligheden for at opleve dem - før nu. Det endte med en storslået oplevelse, og jeg blev blæst omkuld. Historien er jeg fan af i forvejen, og de fik formidlet den på sådan en inspirerende måde!

Selve stykket er holdt forholdsvist minimalistisk, og skuespillerne på scenen bidrager ofte til selve scenerne. Musikken var så gennemført, og sangene var rørende og rammende. Skuespillerne spillede så godt, og det føltes faktisk som om, at jeg selv stod der i ørkenen. Både Moses og Ramses er bemærkelsesværdige karakterer, og jeg synes virkelig, at de får vist både de gode sider af dem, men også skyggesiderne, på en fantastisk måde.

Der blev danset og sunget på livet løs, og det var virkelig en fornøjelse at overvære en musical, der er sat så vellykket sammen. Jeg har hørt, at de ofte har gjort mere ud af scenerne i de andre musicaler, men da jeg intet har at sammenligne med udover Odense Teater (der også ofte er minimalistisk i forvejen), så var jeg overvældet! Nu glæder jeg mig til at se Tarzan til efteråret...

(Billederne er pressefotos fra Fredericia Teater)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar