tirsdag den 19. juni 2018

Min tidlige fødselsdagsfejring (25 år)


Jeg bliver 25 år den 25. juni, og i den anledning inviterede jeg mine søde veninder på brunch hjemme hos mig den 16. juni. Det er min første rigtige fødselsdagsfejring som voksen, hvor jeg har inviteret samtlige af mine veninder på samme tid. Ofte plejer jeg at fejre det med et par stykker af gangen, og så gøre det af flere omgange, men denne gang inviterede jeg dem alle herhjem til en hyggelig formiddag med god mad.


Menuen bestod som tidligere nævnt af brunch, og jeg havde lavet lidt af hvert, så der var noget for enhver smag:

- Røræg med bacon, cocktailpølser og svampe.

- Hjemmebagte boller med smør, ost, hambugerryg, spegepølse og pålægschokolade.

- Amerikanske pandekager med nutella, sukker og jordbærmarmelade.

- Vandmelon, honningmelon, vindruer og jordbær.

- Smørbagte crossainter.

- Youghurt med hindbærkompot og müsli.

- Kaffe, te og diverse juice.


Jeg blev fejret af de sødeste damer, og de var alle så betænksomme med deres gaver. Mange af mine ønsker blev opfyldt, og det var en fornøjelse at have mine veninder samlet på ét sted. Det var dog ikke alle, der kunne deltage om formiddagen til brunch, så jeg besluttede mig for at holde en lille fest om aftenen også - en heldags fejring, kan man vel kalde det?


Om aftenen bestilte vi pasta og pizza fra Mammas, og derefter var det tid til lækre drinks, god musik, forskellige spil og for mit vedkommende en del dans. Det var en hyggelig aften i godt selskab, og da nat blev til tidlig morgen, og jeg endelig lå i min seng, så var det med et stort smil på læben. Hvor er jeg bare heldig at kende så mange skønne kvinder. Tak for jer!

4 kommentarer:

 1. Det ser ud til at du virkelig blev fejret med manér og det fortjerner du også <3

  SvarSlet
 2. Ser bare super hyggeligt ud søde, er virkelig ked af at jeg ikke kunne deltage, men vi må lige tage en hygge dag..

  Knus <3

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud - tillykke med fødselsdagen!

  SvarSlet
 4. Ih, hvor ser det bare hyggeligt ud mus!
  Jeg er så ked af, at jeg ikke kunne være dig - vi må lige få fejret os begge ordentlig en dag med lækker mad og måske en drink eller to ? ;)

  SvarSlet