søndag den 10. juni 2018

Min ønskeliste til fødselsdag (2018)


Det er snart min fødselsdag, og derfor deler jeg noget af mine ønskeliste med jer! Nogle vil måske mene, at jeg ønsker mig lidt fjollede ting, men jeg er nu altså bare generelt lidt fjollet - så det passer måske meget godt til mig?

Rikkes Ønskeliste:
1. Parfumen "Daisy Twinkle" af Marc Jacobs. Jeg duftede denne skønne parfume en dag inde i Matas, og jeg var solgt med det samme. Den dufter virkelig frisk og sommeragtigt!

2. Blomsterskjuler med åbne øjne fra Miss Étoile. Jeg forelskede mig i den her for længe siden, og har været ved at købe den flere gange selv, så nu kom den altså på ønskelisten.

3. Blomsterskjuler med lukkede øjne fra Miss Étoile. Fik jeg nævnt, at jeg ikke ejer nogen planter? Hvis jeg fik den her (eller den anden - eller begge), så kunne der bo planter hos mig!

4. Slip let pande. Lidt fornuftigt skal man jo være, ikke? Jeg ejer kun pander fra IKEA, så en rigtig og god slip let pande mangler jeg.

5. Minalima bøger. Her ønsker jeg mig flere forskellige: "Peter Pan", "Beauty and the Beasts", "The Jungle Book" og "The Secret Garden". Disse udgiver er så smukke!

6. "Turn your pain into art" af Ariel Bloomer. Jeg er blevet stor fan af bandet "Icon for Hire", og forsangeren har skrevet en umiddelbart inspirerende bog, som jeg meget gerne vil dykke ned i.

7. Mumikruset "Vi skal på ferie". Ingen ønskeliste uden et nyt mumikrus. Jeg er en håbløs samler, og jeg ejer faktisk nærmest ingen sæsonkrus! Dette her er så yndigt.

8. Mrs Potts Saddle Bag” af Danielle Nicole. Jeg er jo en håbløs Disney-elsker, og jeg er simpelthen SÅ vild med den her taske. I NEED IT - også selvom mange synes, at det er lidt skørt.

9. Tangled Lantern Crossbody Bag” af Danielle Nicole. "Tangled" (To på flugt) er en af mine yndlingsfilm, og jeg ejer allerede den skønneste Pascal-taske, men den her er virkelig også beundringsværdig og SÅ yndig.

10. Brætspillet "Fog of Love". Jeg har luret lidt på det her spil i Arnold Busck, hvor jeg arbejder, og jeg tror virkelig, at det er et spil, der er lavet præcis til mig.

11. Billet til Grøn (Grøn koncert). Jeg skal desværre ikke på nogen festivaller i år, men jeg overvejer at tage med nogle venner til Grøn - jeg har sat kryds i kalenderen i hvert fald.


Er der andre helt essentielle ønsker, som jeg mangler på listen?

4 kommentarer:

 1. jeg er så glad for mine mumi sæson krus! :-D
  og bøgerne er SÅ fine - har selv kigget på dem mange gange! Jeg prøver dog at holde mig til mine Barnes and Noble :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har virkelig også mange fine! :D
   Ahh ja, alle de mange serier, man kan samle på <3

   Slet
 2. Du mangler da denne her på! http://royaldesign.dk/viewitem.aspx?ID=208832
  Den er SÅ fin og står på min egen ønskeliste :)

  SvarSlet