fredag den 25. maj 2018

Warner Bros Studio Tour "The Making of Harry Potter"


Lige siden de åbnede Harry Potter Studio Tour for 5 år siden, så har jeg dagdrømt, og længdes efter at besøge stedet. I april i år gik den drøm endelig i opfyldelse. Der var egentlig udsolgt på den officielle hjemmeside, men ved at gå andre veje og betale i dyre domme, så fik Mads og jeg alligevel anskaffet os billetter. For se det, det skulle vi!

... Og hvor var det dog bare en fantastisk oplevelse! Hele dagen var så gennemført magisk, og jeg føler lidt, at jeg har drømt det. Har jeg virkelig været der? Men det har jeg, og min indre fangirl var helt oppe at køre - og ER stadig helt oppe at køre over det - og selvfølgelig var jeg iført Hufflepuff-uniform. Stedet er helt magisk, og alle der besøger det, bliver en del af magien. Selv hvis man ikke er kæmpe fan, så kan det hjerteligt anbefales alligevel - spørg selv Mads, der nød at se min begejstring undervejs. Lige nu har de ekstra fokus på filmen "The Goblet of Fire" indtil september, hvor man kan se ekstra mange rekvisitter og kostumer fra lige netop den film. Jeg har ikke ord for, hvor meget den her oplevelse betyder for mig.

Der er så mange ting at se derinde, og jeg viser kun billeder af en brøkdel af det, jeg har set og oplevet. Nogle af tingene er desuden listet herunder:

- Jeg har set så mange kostumer og rekvisitter fra alle filmene.
- Jeg har stået i Storsalen, der var forbløffende, og jeg fik set pointmålerne, der kun kort bliver vist i filmene.
- Jeg har set ind i drømmespejlet med Mads ved min side.
- Jeg har set Gryffindors sovesal og opholdsrum, der virkede mindre end i filmene.
- Jeg har stået ved Tom Riddles gravsted og rystet af skræk. 
- Jeg har set eliksirlokalet, der blandt andet indeholdte Halvblodsprinsens bog og eliksiren Felix Felicis (flydende held).
- Jeg har set opgangen til Albus Dumbledores kontor, og jeg har endda også set selve kontoret.
- Jeg har set Hagrids hytte og besøgt både Aragog og Stormvind i Den Forbudte Skov.
- Jeg har set Vindelhuset, hvor familien Weasley bor, og jeg var enormt begejstret for Mollys vægur.
- Jeg har set lidt af Ministeriet for Magi fra de sidste par film i serien.
- Jeg har set Dolores Umbridges kontor, og det var ligeså lyserødt, som jeg havde forestillet mig.
- Jeg har set Platform 9 3/4, og Hogwartsekspressen, og jeg har også været inde i den og se vognene fra de forskellige film.
- Jeg har smagt vaskeægte Butterbeer, og det var faktisk ikke så slemt, som jeg havde regnet med.
- Jeg har stået i Natbussen.
- Jeg har været i Privet Drive nr. 4, hvor Harry har boet med familien Dursley.
- Jeg har set huset, hvor Lily og James Potter boede, inden de blev slået ihjel.
- Jeg har set Hogwarts broen, som rummer mange mindeværdige scener fra filmene.
- Jeg har set Diagonalstrædet, som var helt igennem vidunderligt. Gid det var et sted, man kunne komme i virkeligheden.
- Jeg har set en 'kæmpe' miniature model af Hogwarts, som var enormt betagende.
- Jeg har shoppet i en stor souvenir-shop, som nærmest har alt, hvad ens nørdede hjerte kan begære.


 VÆR OPMÆRKSOM!

6 kommentarer:

 1. Jeg er så misundelig! Det lyder, som om det var en fantastisk oplevelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også! Hvis du nogensinde får muligheden, så bør du virkelig opleve det <3

   Slet
 2. Fantastiske billeder! Glæder mig vildt meget til at se det i næste måned!

  SvarSlet
 3. Klart et af de bedste turistmål 'i' London - elsker det :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet