tirsdag den 29. maj 2018

Bogklub #15 - "Sommerhus" af Amalie Laulund Trudsø


Jeg er, som tidligere nævnt, medlem af en bogklub. Vi mødtes denne gang ved Storms Pakhus i Odense søndag den 21. maj. Egentlig havde vi planlagt en picnic i det fri, men eftersom det royale løb spærrede de fleste grønne områder i byen, så endte vi med street food i stedet for. Månedens bog, som vi skulle snakke om, var "Sommerhus" af Amalie Laulund Trudsø (læs min anmeldelse af bogen).

Vi var ret enige om, at bogen var hurtig læst, og at det er en rigtig sommerbog. Derudover viser den også nogle af de sider af livet, hvor man er på grænsen fra at være et barn til at blive voksen, som man måske ikke tænker over så tit. Den var interessant med fine beskrivelser, og skrivestilen var noget for sig selv. Selve bogen består af små brudstykker af fortællinger fra sommerhuset, og derudover er der nogle korte faglige beskrivelser af de steder, handlingen finder sted. Personligt manglede jeg lidt en sammenhængende handling gennem hele bogen, men jeg synes også, at bogen er ganske fin, som den er.

Bogklubben går umiddelbart på sommerferie nu her, men vi har snakket lidt om måske at mødes i juni, hvis vi kan få det presset ind. Derudover har vi snakket om at tage på udflugt i sommerferien, hvis tiden bliver til det. For det gode med bogklubben er, at den er så meget mere end en bogklub. Pigerne derfra er også blevet nogle af mine gode veninder, og jeg nyder at bruge tid med dem. 

Hvis du har lyst, så kan du også følge lidt med i vores bogklub på vores hashtag #bedstebogklub på de sociale medier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar