søndag den 22. april 2018

Postkort fra Cozumel (Mexico)

(17-11-2017)

Kære dig,
Jeg sender hermed et postkort fra Cozumel, Mexico. Det var vores fjerde og sidste dag fra krydstogtet, hvor vi kunne gå i land. Eftersom vi havde leget turister i Costa Maya, så kunne vi med god samvittighed sætte dagen af til at opfylde et punkt på min bucket-list: at svømme med delfiner. Det er en drøm, jeg længe har haft, da jeg altid har været fascineret af dyret.

Vi havde derfor tilmeldt os et hold fra skibet af, så vi mødte op på opsamlingsstedet, hvor vi blev kørt i taxa hen til det sted, vi skulle være. Udover at kunne svømme med delfiner og snorkle, så var der også all inclusive i form af mad og drikke på stedet, så man kunne bruge hele sin dag der, hvis man havde lyst.

Allerførst gjorde vi os klar med badetøj, en skyller og en introduktion til, hvordan det hele ville forløbe. Herefter fik vi redningsvest på, inden vi begav os hen til delfinerne i grupper på 7-8 personer. Den delfin, Mads og jeg mødte, hed Laiku, og han strålede virkelig. Han var sød og sjov, og man fornemmede virkelig hans personlighed i hans hilsen til os. Vi fik dykkerbriller på, så vi kunne iagttage, hvordan han bevægede sin krop under vandet, og så fik vi lov til at ae ham på maven.

Efter at have fået et indblik i Laikus liv, og måden han lever på, så fik vi hver især lov til at svømme 20 meter med ham, hvorefter vi kunne få taget et billede - og så fik vi også et kys af Laiku (og han fik en fisk). Billederne kunne købes bagefter til ekstrem overpris, men selvfølgelig skulle vi have dem med hjem. Det var en stor dag.

Vi spiste eftermiddagsmad og drak et par drinks, inden vi vendte tilbage til krydstogtskibet.

Jeg håber, at du har det godt, og jeg ville ønske, at du kunne være her. Vi ses snart. 

Kram fra Rikke

2 kommentarer:

 1. Elsker dine postkort - de er så hyggelige!
  Og fedt du endelig fik opfyldt din (ene) drøm <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde! Det er jeg glad for <3

   Slet