mandag den 9. april 2018

Postkort fra Costa Maya (Mexico)

(16-11-2017)

Kære dig,
Jeg sender hermed et postkort fra Costa Maya, Mexico. Det var vores tredje dag fra krydstogtet, hvor vi kunne gå i land. Vejret var strålende, og vi havde den mest perfekte dag. Min familie brugte dagen på shopping og afslapning i den lille by, der lå tæt ved havnen, men Mads og jeg tog på eventyr...

Vi lejede en form for golf-vogn i et par timer, og så kørte vi til en nærliggende by, der hedder Mahahual. Der blev taget godt imod os hos de lokale, og efter flere dage uden wifi, så fik vi lige en kold forfriskning ved vandkanten, mens vi lige genoptog lidt kontakt med dem hjemmefra. 

Herefter lod vi golf-vognen stå, og gik på opdagelse i byen, der havde en masse mexikanske butikker, der virkede mere autentiske end dem tæt på havnen. Vi nød solen, stemningen og købte uidentificerbare chips af en gammel mexikansk dame - hvilket tydeligvis gjorde hende glad.

Vi kørte rundt og udforskede små steder i byen, og morede os gevaldigt under hele køreturen. Det der med at køre en golf-vogn i et land, hvor man ikke kender trafikken? Det er simpelthen for sjovt! Jeg ville ønske, at vi havde lejet den i mange flere timer - men vi kunne ikke vide på forhånd, hvor spændende vores eventyr ville blive.

Resten af dagen stod på afslapning, og vi spiste nachos på en lokal café, hvor der var en masse live optrædener fra diverse artister. Tryllekunstnere, musikere og dansere. Det var en skøn måde at slutte dagen af på, inden vi begav os tilbage til krydstogtskibet.

Jeg håber, at du har det godt, og jeg ville ønske, at du kunne være her. Vi ses snart.

Kram fra Rikke

Ingen kommentarer:

Send en kommentar