mandag den 30. april 2018

Link-kærlighed: April 2018


Jeg læser en del blogs, og hver måned vil jeg dele nogle af mine yndlingsindlæg fra andre bloggere. Bemærk at dette dog kun er et udpluk af mange gode indlæg. Det kan være fordi de var ekstra interessante, hyggelige, nyskabende, tankevækkende eller blot fordi de fortjener at blive delt - share the love.

- Jeg er kæmpe fan af smoothies om morgenen (når jeg har tid), og Anna har delt en fin opskrift på en sund og mættende smoothie på sin blog.

- Rikke har været i Dublin, og jeg sukker over de mange skønne billeder. Min rejselyst går amok (på trods af, at jeg lige selv har været i London).

- Man kan få nogle ret smarte book seats til at holde ens bøger, når man læser, og Jeanette har vist sin frem med skønne billeder!

- Malene har lavet en unboxing af GeekGear-kassen fra marts (Læs: Harry Potter-nørderi), og jeg glæder mig til at modtage min egen fra april!

- Undersøgelser kan være ret interessante. Gitte lavede en til sine læsere på bloggen, og hun valgte at dele de spændende resultater med os andre (nok mest relevant for folk, der blogger om bøger).

- Sidsel har delt de flotteste billeder af et bibliotek fra en anden verden, og jeg elsker det koncept, som indlægget er en del af.

- Hvordan kan man hjælpe bloggere? Det har Miriam skrevet et kort og godt indlæg om.

- Seje Maria har været i Go'morgen Danmark! Hun er ved at blive en haj til at være på TV, synes jeg.

- Vil du gerne have dit ansigt eller et citat på en vinflaske? Anja har skrevet lidt om, hvordan du får det til at ske.

- Efter det seneste bogbloggerevent, så har Kathrine lavet et rigtig godt skriv om, hvorvidt voksne skal diktere, hvad unge læser.

6 kommentarer:

 1. God måde at henvise til dine blogs du læser:-)
  Et smukt forår til dig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - rigtig godt forår til dig også! :D

   Slet
 2. Tak fordi jeg er med Søde, det gør mig såå glad..

  Knus <3

  SvarSlet