tirsdag den 24. april 2018

Bogklub #14 - "Hver dag" af David Levithan

Hver dag af David Levithan
Hver dag af David Levithan

Jeg er, som tidligere nævnt, medlem af en bogklub. Det er med de sødeste piger - Anne, Mai, Rikke og Nikoline. Denne gang mødtes vi ved Nordisk Film Biografer i Odense søndag den 15. april. Vi skulle nemlig se filmatiseringen til månedens bog, inden vi ville diskutere den. Bagefter kunne vi så diskutere både bogen og filmen over lækker mad fra Storms Pakhus. Månedens bog, som vi skulle se og snakke om, var "Hver dag" af David Levithan (læs min anmeldelse af bogen).

Filmatiseringen var meget "teenage love story"-orienteret, og de få problemstillinger, der faktisk var til stede i bogen, virkede til at være skåret fra i filmen. Det var en sød og fluffy film, men det er ikke nødvendigvis en, man behøver at skynde sig i biografen for at se. Bogen havde sine gode budskaber, og dem var vi enige om, var vigtige at fremhæve, men selve historien blev ikke rigtigt forløst for nogen af os. Så selvom bogen egentlig var fin nok, så havde den potentiale til mere.

Vi ved endnu ikke, hvad vi skal læse, eller hvornår vi skal mødes næste gang. Måske har du et forslag? Vi tænker, at det bliver i maj, og vi har egentlig været ret glade for at læse korte bøger på det seneste (under 300 sider). Så hvis du har en særlig bog i tankerne, som du synes, at vi skal læse, så skriv endelig en kommentar!

Hvis du har lyst, så kan du også følge lidt med i vores bogklub på vores hashtag #bedstebogklub på de sociale medier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar