lørdag den 24. marts 2018

Skal vi læse sammen i påsken? #TBRtackling2018

#TBRtackling2018

Josefine og Rikke har planlagt en hel uge til læsning i forbindelse med påsken. De har valgt at kalde denne læseuge for "TBR Tackling" (TBR står for "To Be Read"). Det gælder altså om at få læst så meget som muligt, så man kan nå igennem lidt af sin læseliste for året. Læsningen kommer til at foregå fra lørdag den 24. marts til lørdag den 31. marts, og man læser selvfølgelig bare, som det passer ind i ens planer.

Pigerne har i den anledning også lavet et par læseudfordringer, som man kan vælge at læse ud fra - de kan også bruges som en form for guide til at komme i gang. De har lavet 5 udfordringer i alt, som indebærer følgende:

- Læs en bog med et dyr på forsiden.
- Læs en bog under 150 sider.
- Læs en bog med farven gul på forsiden.
- Læs en bog du har haft på din reol mere end ét år.
- Læs en bog der blev udgivet i år.

Du må tolke udfordringerne ret frit, og du må også gerne kombinere udfordringerne på kryds og tværs. Der vil være udfordringer undervejs, som bliver lagt op løbende, og hvis man løser opgaverne, så er man med i konkurrencen om at vinde bøger. For yderligere information kan I se Josefines video og Rikkes video

Selvom jeg har en del praktiske planer i forhold til studielæsning m.m., så satser jeg på at få læst en del! Jeg har umiddelbart et par bøger i tankerne, men hvis I vil se og høre mere om det hele, så kommer det til at foregå på min Instagram - jeg håber, at vi læses ved!

Du kan dele din læsning, udfordringer og andre spøjse ting på hashtaget:
#TBRtackling2018.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar