onsdag den 14. marts 2018

Postkort fra Harvest Caye (Belize)

(15-11-2017)

Kære dig,
Jeg sender hermed et postkort fra Harvest Caye, Belize. Det var vores anden dag fra krydstogtet, hvor vi kunne gå i land. I dag var vejret med os, og eftersom øen er ejet af Norwegian Getaway (som er det selskab, vi sejler med), så stod dagen på ren afslapning og badning ved stranden og poolen.

Der var selvfølgelig en masse souvenirshops med alverdens gøjl, men ellers var det mest stranden og poolen, der tiltrak folks opmærksomhed. Vi startede med at bade ved stranden, hvor vi så kæmpe søstjerner ligge afslappet på bunden, og spillede beachvolley i det varme sand.

Det eneste seværdighedsagtige vi så den dag, var et lille sted for alverdens sommerfugle og andre dyrearter, der hed "Wildlife Experience". Turen blev klaret på et kvarters tid, hvorefter vi begav os hen for at spise frokost. Efter at have brugt en del timer ved stranden var en iskold margarita helt perfekt! (og mad ved siden af selvfølgelig).

Efter frokost slappede vi af ved poolen, og min lillebror er den største vandhund, så han nød, at vi bare kunne bruge en hel dag på at bade og have det sjovt. Vejret var helt fantastisk, og vi havde virkelig en skøn dag - og jetlaggen var efterhånden også begyndt at aftage.

Jeg håber, at du har det godt, og jeg ville ønske, at du kunne være her. Vi ses snart.

Kram fra Rikke

Ingen kommentarer:

Send en kommentar