lørdag den 31. marts 2018

Link-kærlighed: Marts 2018


Jeg læser en del blogs, og hver måned vil jeg dele nogle af mine yndlingsindlæg fra andre bloggere. Bemærk at dette dog kun er et udpluk af mange gode indlæg. Det kan være fordi de var ekstra interessante, hyggelige, nyskabende, tankevækkende eller blot fordi de fortjener at blive delt - share the love.

- Jeg er vild med, når neglelak eller makeup er eventyr-relateret. Derfor blev jeg excited over, at Charlotte delte et tip om, at Depend har udgivet en "Once Upon a Time"-kollektion. I need to buy!

- Maria har simpelthen lavet den fineste anmeldelse af en lærerig børnebog, og billederne er så stemningsfyldte. Jeg vil gerne læse den bog engang.

- I forbindelse med sit studie har Julie lavet en hyggelig og informativ video om bøger, læsning og læsevaner.

- Anne har startet konceptet "Mandags-motivation", og jeg er kæmpe fan! Første indlæg er om at rydde op i sin 'perfekte' Instagram.

- Seje Christina bryder tabuer og snakker om stress og angst på sin blog. Det er stærkt!

- De følgende fem links er rejserelateret. Fornemmer I lidt wanderlust? Det er helt korrekt. Sarah har delt en fin videoblog fra Orlando, der fanger hendes feriestemning.

- Mette har været i Disneyland i Paris, og åh hvor jeg sukker over de fine billeder! Jeg vil også gerne afsted.

- Jeg sender jo virtuelle postkort fra mine rejser herinde, og Sabrina har også sendt et virtuelt postkort fra Dublin.

- Det er snart sommer, som ofte er tiden for udlandsrejser. Sara skal til USA, og hun har samlet en liste over folks tips, til hvad man skal se derovre.

- Jeanette rejste alene til Marakkech forrige sommer, og nu har hun delt et indlæg med overordnede tips og bemærkninger til byen.

1 kommentar: