tirsdag den 6. marts 2018

Bogpakke: Overraskelsespost fra Forlaget Carlsen

Fuglemanden af Sarah Engell og Lilian Brøgger
Fuglemanden af Sarah Engell og Lilian Brøgger
Bogen er venligst sponsoreret af Forlaget Carlsen.

Da jeg først fik nys om "Fuglemanden" blev jeg oprigtig nysgerrig. Det er forfatter Sarah Engell, der har skrevet historien (som også har skrevet "21 måder at dø" og "Valget"), og illustratoren Lilian Brøgger, der har tegnet billederne. Bogen er en grafisk roman, der handler om 17-årige Barbara og hendes kamp mod en psykisk sygdom, der langsomt sniger sig ind på hende.

Alene bogens emne får mig helt op at køre, da det er så vigtigt et emne at belyse og snakke om - især med børn og unge. Jeg glæder mig enormt meget til at læse den, og der kommer selvfølgelig også en anmeldelse herinde, når jeg er færdig. Bogen ankom med en masse blå fjer, der giver spændende associationer til historien.

"Jeg ved ikke, hvorfor det startede
Det kom snigende, som tåge
Først fuglene, som ingen andre kunne se
Så stemmen, der talte højere og højere
Indtil han en dag sad på min seng
Fuglemanden"

Fuglemanden af Sarah Engell og Lilian Brøgger

2 kommentarer:

 1. Åh det lyder som en fantastisk god bog. Den må jeg have skrevet på min ønskeseddel :-)
  Hjertelig tak for at dele den fine beskrivelse <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor dejligt at det kunne inspirere! <3

   Slet