torsdag den 29. marts 2018

Bogklub #13 - "Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage" af Naja Marie Aidt

Bogklub Carls bog Naja Marie Aidt
Bogklub Carls bog Naja Marie Aidt

Jeg er, som tidligere nævnt, medlem af en bogklub. Det er med de sødeste piger - Anne, Mai, Rikke og Nikoline. Denne gang mødtes vi den 11. marts hjemme hos Rikke. Der var dækket bord til te og snackeri, og Mai havde købt den lækreste chokoladekage fra bageren. Månedens bog, som vi skulle snakke om, var "Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage" af Naja Marie Aidt (læs min anmeldelse af bogen).

Vi var alle meget enige om, at bogen var barsk og enormt rørende. Nogle øjeblikke havde vi nærmest ikke ord til at beskrive den, hvor andre øjeblikke bestod af talestrømme, der nærmest ikke kunne stoppe igen. Stjerneratings-mæssigt snakkede vi omkring de 4-5 stjerner. Det er svært at sætte rating på et andet menneskes sorg, og vi var alle betydeligt rørt af fortællingen om Carl, der desværre døde i en alt for ung alder.

Det næste bogklubsmøde bliver noget helt særligt... Vi skal nemlig læse "Hver dag" af David Levithan, og efter lidt bogsnak og hygge, så tager vi sgu i biografen og ser filmatiseringen! Det bliver helt fantastisk, og jeg glæder mig så meget. David Levithan er en af mine yndlingsforfattere, og det er virkelig på tide, at jeg får læst bogen, eftersom den har samlet støv på bogreolen i en del tid nu... 

Hvis du har lyst, så kan du også følge lidt med i vores bogklub på vores hashtag #bedstebogklub på de sociale medier.

2 kommentarer: