tirsdag den 6. februar 2018

"Voksenlivet er en myte" (Sarah's Scribbles #1) - Sarah Andersen

Voksenlivet er en myt af Sarah Andersen Sarah's Scribbles
Voksenlivet er en myt af Sarah Andersen Sarah's Scribbles
Voksenlivet er en myt af Sarah Andersen Sarah's Scribbles
Original titel: Adulthood Is a Myth - Forfatter: Sarah Andersen - Forlag: Cobolt - Sidetal: 112
Anmeldereksemplar fra Cobolt.

"Voksenlivet er en myte er til alle os, der stadig har problemer med at komme ud af sengen om morgenen. Os, der savner vores pyjamas, så snart vi er ude af døren. Os, som hele tiden bliver ramt af tanken: Bliver jeg nogensinde rigtig voksen? Det spørgsmål er det underliggende tema i Sarah Andersens halvbiografiske tegneseriestriber. Striberne fanger på humoristisk vis hverdagssituationer, vi alle sammen kender og som kan få os til at spekulere på, om det der med voksenlivet virkelig bare er en myte. Som når hovedpersonen ikke har lyst til at stå ud af sengen og blive tvunget til at møde folk eller når rengøringen kun bliver taget som en overspringshandling."

Jeg har længe fuldt Sarah Andersen fine striber på internettet, og da de blev samlet og udgivet i en bog på dansk, blev jeg så begejstret! Hun er simpelthen den sjoveste, og jeg kan virkelig relatere til stort set alle hendes tegneseriestriber. Man vokser op hele livet, og regner med at 'voksenlivet' bare er det vildeste, men det er kun indtil man finder ud af, at det er det ikke - der kan faktisk være enormt meget modstand i hverdagen - på det humoristiske plan.

Udover at være relaterbar og sjov, så er hendes streger virkelig bare så fine og simple, og hun formår virkelig at udtrykke sine intentioner - selv når det er uden ord. Jeg er virkelig fan, og det er virkelig en bog, der kan læses af alle - og forhåbentlig (og på tragisk vis) kan de fleste relatere til noget af det. Det er så banalt, men dog alligevel så sjovt, at det bliver udpeget og tegnet på den måde.

"ULTIMATIV REGNVEJRSGUIDE
1) Find en at nusse med
2) En varm drik
3) En god film
4) En stak tæpper
5) Nyd at være verdens hyggeligste." - citat.

Som en lille ekstra bonus er der endda en ekstra lille stribe til os danskere, som ikke er med i den originale bog. Sådan en detalje er simpelthen så fin, og jeg håber sådan, at der bliver udgivet flere af hendes bøger. Hun er så genial! 

5 kommentarer:

 1. Ej, den lyder god - den bliver jeg nødt til at læse en dag !

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bør du virkelig! Og den er hurtigt læst også <3

   Slet
  2. Det er liiiige en bog for mig så haha :D

   Slet
 2. Jeg havde helt glemt de her billeder :'D Hvor er de fine! Og bogen står også på min to-read liste nu.

  SvarSlet