lørdag den 17. februar 2018

Magiske Odense: "Bar Sushi"

Bar sushi Odense
Bar sushi Odense

"Magiske Odense" er en indlægsserie, der tager udgangspunkt i mit liv og min færden i det eventyrlige Odense. Det vil indeholde anbefalinger af finurlige og bemærkelsesværdige steder, der er værd at besøge og eventuelle tips, der medfølger med sådan en henvisning. Det kan være alt lige fra sanseoplevelser, til smagsoplevelser eller bare steder, du bliver nødt til at vide eksisterer i den skønne by.

En af mine livretter er sushi, og da jeg flyttede til Odense i sin tid, så måtte jeg straks gå på jagt... Man bliver jo nødt til at orientere sig om, hvor de gode sushisteder ligger henne, og jeg har smagt meget forskelligt sushi fra flere forskellige steder. Bar Sushi er et af de steder, som har stjålet mit sushi-elskende hjerte.

Bar sushi Odense

Jeg har både bestilt menuer derfra og lignende, men sidste år fik de et nyt koncept, der hedder "Spis til pindene knækker". Så spiser man alt det sushi, man kan holde til for 269kr. Det gælder dog kun i restauranten (så altså ikke som takeaway), man har bordet i maks to timer, og så er det kokkene, der bestemmer, hvad der bliver serveret.

Bar sushi Odense
Bar sushi Odense
Bar sushi Odense
Bar sushi Odense

Første gang vi prøvede konceptet var på min fødselsdag sidste år, og vi har også prøvet det siden da - for det er simpelthen SÅ godt. Betjeningen er god og nærværende, det er lækker mad, og så fik vi prøvet mange forskellige slags ruller - også nogle vi måske ikke ville have bestilt af os selv! Den seneste gang vi besøgte stedet var på valentinsdag, hvor vi havde en skøn aften, og maden og servicen var præcis så fantastisk, som vi huskede den.

Bar sushi Odense

Det gode ved konceptet er, at du kan spise alt det sushi, du har lyst til, uden at skulle give mere for det. Derudover får du altså også prøvet andre ruller end de normale, og de gør samtidig noget ud af anretningen og det forskellige slags tilbehør i rullerne. Det er en fornøjelse at spise der hver gang, og jeg kan varmt anbefale det til andre sushi-elskere.

Bar Sushi ligger på Læssøegade 1, 5230 Odense M.
Læs mere om deres menu, åbningstider og lignende på deres hjemmeside lige her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar