onsdag den 28. februar 2018

Link-kærlighed: Februar 2018


Jeg læser en del blogs, og hver måned vil jeg dele nogle af mine yndlingsindlæg fra andre bloggere. Bemærk at dette dog kun er et udpluk af mange gode indlæg. Det kan være fordi de var ekstra interessante, hyggelige, nyskabende, tankevækkende eller blot fordi de fortjener at blive delt - share the love.

- I februar mødtes jeg endelig med min bogklub igen. Rikke skrev sådan en fin ode til den bedste læseklub efter vores møde.

- Hvem kan ikke lide en god Carbernet Sauvignon? Anja fortæller lidt mere om druen i sin "Kend din drue"-serie, som jeg er kæmpe fan af!

- Julie nævner nogle af sine favoritter i litteraturens verden... og alle mine yndlingsbøger er på hendes liste! God smag i bøger siger jeg bare.

- En guide til at sammensætte det perfekte outfit? Kristine har lavet en musikblogger edition, og den er genial!

- En bog, som jeg længe har ville læse, er "Kragens Kald" af Leigh Bardugo. Mine fingre kriblede endnu mere efter bogen, da jeg havde læst Malenes anmeldelse af den.

- Maria påtog sig den fornemme opgave at teste indisk takeaway her i Odense, og så delte hun sin top 5 bagefter på bloggen. Mit yndlingssted er også på listen.

- Derudover er jeg den ultimative tapas-elsker, så da Simone udgav et indlæg med 10 idéer til lækre små anretninger, var jeg solgt - og sulten!

- Jeg er vild med nørdede ting, og hos Hva' Fan har de delt en opskrift på Amortentia Iste i den rette Harry Potter-ånd lige til valentinsdag,

- Indimellem poster jeg lidt glæde her på bloggen, og Sara blev inspireret til at gøre det samme. Hendes glæde smitter, og jeg håber, at hun vil fortsætte med at sprede den.

- Smukke bogreoler, hvor bøgerne er inddelt i en virkelig fin farvekoordinering? Det ejer Jeanett, og de er virkelig beundringsværdige.

4 kommentarer:

 1. Åhhh tak søde <3 <3 <3 Jeg elsker, når du deler links - der er altid masser af god inspiration!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt! Det er jeg glad for at høre <3

   Slet
 2. Åh så fint et indlæg - jeg elsker, elsker, elsker virkelig den her serie !
  Hvor er du sød <3 Jeg vil klart overveje at dele lidt flere hverdagsglimt i ny og næ !

  SvarSlet