fredag den 2. februar 2018

Event: "Silent Reading Party" (Odense)


Kan du lide at læse? Og føler du samtidig ikke rigtigt, at du har tid og overskud til det for tiden? Frygt ej - du er langt fra alene. Nu får du muligheden for at hive et par timer ud af kalenderen, så du får tid til lidt selvforkælelse, fordybelse - og det allervigtigste; læsning. Odense Bibliotek afholder "Silent Reading Party" den 22. februar fra klokken 19 til 21 - en aften i læsningens tegn - og det foregår på Hovedbiblioteket i Borgernes Hus (Østre Stationsvej 15).

Biblioteket sørger for en drink og stilhed, og så kan man bare medbringe sin egen bog eller låne en på biblioteket, sætte sig i en af de hyggelige læsekroge, der er gjort klar til arrangementet, og fordybe sig i sin læsning. Det bliver sikkert den mest stille fest, du nogensinde har været til, men det skal nok blive hyggeligt! Jeg glæder mig i hvert fald til at deltage og få smidt et par timers læsning ind i en ellers så travl hverdag. Derudover synes jeg, at det er et fint og hyggelig initiativ, og jeg er glad for, at det endelig er kommet til Odense. 

Du kan læse mere om arrangementet her, hvor du også kan købe billet. Billetprisen er på 50kr, og dette er inklusiv en drink eller vand samt et par ørepropper. Jeg håber, at vi ses til en fordybende aften!

2 kommentarer: