mandag den 26. februar 2018

En stille læseaften på Odense Bibliotek (Silent Reading Party)

Silent Reading Party Odense Bibliotek
Silent Reading Party Odense Bibliotek
Silent Reading Party Odense Bibliotek
Reklame - Invitation til eventet

I torsdags deltog jeg i arrangementet "Silent Reading Party" på Odense Bibliotek. Jeg drog afsted med søde Rikke i hånden, og hilste gladeligt på Anne, der allerede var at finde på biblioteket. Vi blev først og fremmest tilbudt lidt at drikke, og derefter kunne vi indrette vores helt eget læsehjørne. Rikke og jeg tog to store puder og slæbte dem hen på den lille scene omringet af børnebøger. Her lavede vi vores egen lille hyggekrog, og så gik læsningen for alvor i gang. Jeg valgte at starte på den dystopiske bog "Diali", som er første bind i Sjælevandrer-serien af Charlotte Fischer. 

Der var en stille atmosfære på biblioteket - præcis som det skulle være - og andre læsere havde også fundet deres helt egen læsekrog. Indimellem kunne man høre lidt hviskeri, men det hører vel også med til det hele. Dét med at være social, mens man egentlig er usocial og læser i sin egen bog.

Som Rikke så fint påpegede under arrangementet, så kan man jo sagtens sidde derhjemme og læse en bog, uden at det er noget særligt, men netop fordi man bringer et arrangement ind i det, og skal bevæge sig et andet sted hen, så bliver det bare noget andet. Der var en helt særlig stemning, og det var skønt at få presset lidt ekstra læsning ind i en ellers så travl hverdag. Jeg håber virkelig på flere af den slags arrangementer!

Kunne du finde på at tage med til et arrangement som dette?

Silent Reading Party Odense Bibliotek
Silent Reading Party Odense Bibliotek
Silent Reading Party Odense Bibliotek

6 kommentarer:

 1. Det ser bare såå hyggeligt ud..
  Jeg gad godt prøve det og overvejede det faktisk også, men jeg bliver rigtig hurtig forstyrret af lyde og bevægelse osv.. så tror ikke jeg ville få læst så meget..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var ikke så meget, der forstyrrede - og det er jo også for selve oplevelsen :D
   Jeg fik heller ikke læst såå meget igen.

   Slet
 2. Åh, det var simpelthen så hyggeligt! :'D Jeg glæder mig allerede til næste gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig! Jeg glæder mig også <3

   Slet
 3. Det ser rigtig hyggeligt ud :) Det burde alle biblioteker gøre en gang i mellem :)

  SvarSlet