lørdag den 10. februar 2018

Bogklub #12 - "The Golem and the Djinni" af Helene Wecker

Bogklub
The Golem and the Djinni af Helene Wecker
The Golem and the Djinni af Helene Wecker

Jeg er, som tidligere nævnt, medlem af en bogklub. Det er med de sødeste piger - Anne, Mai, Rikke og Nikoline. Denne gang mødtes vi den 4. februar hjemme hos Anne, så vi kunne se hendes nye lejlighed. Og åh hvor er den dog fin og beundringsværdig! Vi hyggede os som sædvanlig med te og snacks, og så havde Anne sørget for lækre fastelavnsboller fra Lagkagehuset. Månedens bog, som vi skulle snakke om, var "The Golem and the Djinni" af Helene Wecker.

For første gang nogensinde i min tid i bogklubbens historie fik jeg ikke læst bogen færdig. Jeg var faktisk ikke engang nået særligt langt... men til mit forsvar, så var det en kæmpe bog, og min tid har været knap! Det var dog helt vidunderligt at se pigerne igen, og de fik også snakket lidt løst og fast om bogen - jeg var dog ikke den eneste, der ikke havde fået den læst færdig endnu, men det gør ikke så meget, når man er i godt selskab.

Næste bogklubsmøde bliver i marts, og jeg glæder mig allerede! Vi læser "Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage" af Naja Marie Aidt, og den har jeg virkelig høje forventninger til. Derudover er det en relativ kort bog, så mon ikke jeg når at få den læst? Om ikke andet så kan jeg altid tage den med til Silent Reading Party...

Hvis du har lyst, så kan du også følge lidt med i vores bogklub på vores hashtag #bedstebogklub på de sociale medier.

2 kommentarer:

  1. Åh, "Har døden taget noget fra dig, så giv det tilbage" er simpelthen så rørende og helt fantastisk! Glæd dig til at læse den <3

    SvarSlet