søndag den 21. januar 2018

Harry Potter Fanfilm: "Voldemort: Origins of the Heir"

Voldemort: Origins of the Heir fanfilm

Der er nogle italienske fans, der er gået sammen og har lavet en uofficiel fanfilm om vores alle sammens bad guy; Voldemort eller Tom Marvolo Riddle, som egentlig er hans rigtige navn. Filmen har intet med hverken forfatteren J. K. Rowling at gøre eller Warner Brothers, der har rettighederne til filmene baseret på bøgerne. Det er selskabet Tryangle Films, der har lavet fanfilmen, som ligger på Youtube, og den varer cirka 52 minutter. Filmen blev offentliggjort den 13. januar og her - en lille uges tid senere - er den blevet set over 10 millioner gange! En af grundene til, at de har fået lov at lave denne fanfilm i forhold til filmrettigheder osv. er, at filmselskabet har lovet ikke at tjene penge på den.

Fanfilmen "Voldemort: Origins of the Heir" viser blandt andet en ung Tom Marvolo Riddle, og blotlægger noget af den vej, han gik for at blive til den, han er kendt som i dag; Voldemort.

Jeg blev selvfølgelig nysgerrig, og da jeg er ret stor fan af Harry Potter-universet og alt, hvad der hører til, så måtte jeg jo bare se den. Som udgangspunkt synes jeg, at de har formået at lave en rigtig fin fanfilm, og der er scener, som godt kunne have været lig noget af det Warner Brothers har lavet. Man kan dog godt fornemme, at skuespillerne er amatører, og der er et par småfejl hist og her. Filmen er dog lidt historisk krævende, så hvis man ikke er helt inde i universet, så kan det være lidt svært at finde hoved og hale i det hele - men filmen hjælper lidt på vej, og prøver at være oplysende. Selvom den blev lidt langtrukken et par steder, så fandt jeg historien bag filmen rigtig spændende, og det var en interessant måde at se det udført på.

Så hvis du er fan af Harry Potter, og endnu ikke har set den nye fanfilm, så vil jeg anbefale at give den et forsøg. Den har fået lidt lunkne anmeldelser, men taget i betragtning af, at de nok ikke havde det største budget til den, så synes jeg faktisk, at de er kommet rigtig godt fra det. Du kan se den lige her; (#WatchingVoldemort)


(Hvis du har set den, så vil jeg meget gerne høre, hvad du synes om den!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar