søndag den 28. januar 2018

"Åndeløs" (Elements #1) - Brittainy C. Cherry

Åndeløs af Brittainy C. Cherry
Åndeløs af Brittainy C. Cherry
Åndeløs af Brittainy C. Cherry
Original titel: The Air He Breathes - Forfatter: Brittainy C. Cherry - Forlag: Flamingo - Sidetal: 280
Anmeldereksemplar fra Flamingo.

"Efter at have mistet sin mand vender Elisabeth tilbage til sin fødeby sammen med sin lille datter for at samle stumperne af sit liv. Der møder hun Tristan, som selv kæmper med sin egen personlige sorg og tragedie. Men vil det lykkes Elizabeth at få Tristan til at sænke paraderne, se fortiden i øjnene og lukke hende ind? Og er det overhovedet muligt for to mennesker så ødelagte at blive hele sammen?"

Præmissen for denne bog startede så godt. To knuste sjæle, der måske kunne finde noget trøst hos hinanden... og den første halvdel af bogen fungerede det faktisk rigtig godt - jeg blev bidt af historien om Elisabeth og Tristan, og selvom Elisabeth til tider kunne være irriterende, så var Tristan interessant og mystisk, og jeg ville meget gerne lære ham bedre at kende.

Der er mange gode øjeblikke i "Åndeløs", men den sidste halvdel af bogen efterlod mig en anelse forvirret, og desværre også lidt skuffet. Jeg havde ikke forventet den drejning, som bogen tog, og det var bestemt ikke en drejning, jeg fandt passende. Bogen havde potentiale til meget mere, og det er ærgerligt at det ikke blev brugt, sådan som jeg ønskede.

"Men hvad de ikke så, hvad de valgte at ignorere, var det faktum, at jeg også var en smule vild, lidt skør og fuldstændig knust. Jeg var i bedste fald vraggods. Men når jeg var sammen med ham, huskede jeg i det mindste at trække vejret." - citat.

Dog er jeg glad for at have læst den, da den fik mig til at føle en masse stærke følelser, mens den stadig var god og spændende. Derudover er der andre, som sagtens har kunne forlige sig med slutningen, så om det bare er mig, der er på tværs, skal jeg ikke kunne sige. En pageturner er det dog alligevel, og den er stadig anbefalelsesværdig - om ikke andet så for en anderledes kærlighedshistorie. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar