onsdag den 3. januar 2018

10 gyldne tilbageblik fra bloggen i 2017


Jeg har samlet en oversigt over 10 gyldne tilbageblik fra bloggen her i året, der er gået. Der har været mange mindeværdige begivenheder og indlæg, men her er et lille udpluk af dem, som klinger varmt og særligt i min hukommelse. Tilbageblikkene er i uvilkårlig rækkefølge.


Mine forfatterinterviews. I år har jeg fået lov til at interviewe en del forfattere, og det har været en kæmpe oplevelse for mig. Det er en ære at få lov til, og jeg synes også selv, at jeg er blevet ret habil til det. Jeg har haft fornøjelsen af at interviewe Malene Sølvsten, Nanna Foss og Boris Hansen, Louise Haiberg og Lene Kaaberbøl. Sidstnævnte er et af mine barndomsidoler, så det var noget af en drøm, der gik i opfyldelse.


Bogmesser. I forlængelse af ovenstående tilbageblik, så har jeg været til tre forskellige bogmesser; Copenhagen Comics, Fantasticon og Fantasyfestivalen. Jeg ville så gerne have deltaget i Bogforum i år, men det må jeg have til gode til 2018. Jeg elsker at være til bogmesser, hvor jeg kan lade min indre bognørd træde frem og svælge rundt i firkantede fornøjelser.


Boglige events. Udover bogmesser, så har jeg også deltaget i et par boglige events, som jeg virkelig har nydt. Først og fremmest var jeg til VIP-forpremiere på filmen "Hidden Figures" i forbindelse med udgivelsen af bogen, derudover var jeg til forfatterarrangement med Malene Sølvsten i forbindelse med udgivelsen af hendes seneste bog, og så havde jeg fornøjelse af at deltage i Lindhardt&Ringhofs efterårsreception. Sidst, men ikke mindst, var jeg til forfatterarrangementet med Jennifer Niven, der er en af mine yndlingsforfattere - så det var ret stort at møde hende!


Bloggerfællesskab i Odense (og på Fyn). I 2017 er jeg for alvor blevet en del af et lokalt bloggerfællesskab her på Fyn, og det er jeg inderligt glad for - det er så fantastisk at møde nye, søde og rare mennesker, som man samtidig kan spare med. Jeg var til en bloggerbar i foråret med Odense Bloggers, og nu er der også kommet Fynske Influencers som holder meet-ups og lignende her i Odense. Jeg ser frem til endnu mere hygge med medbloggere i det kommende år!


Andre events end boglige. Jeg besluttede jo lige inden nytår forrige år, at min blog ikke længere kun skulle handle om bøger - og det er et valg, som jeg er glad for, at jeg tog. For selvom jeg elsker at være til events, hvor bøger eller forfattere er i fokus, så har jeg fået fornøjelse af at deltage i andre events, som omhandler andre ting. Jeg har blandt andet været til workshop for Miild Muse og Max Factor (makeup), event hos Bianco Odense City (sko), foredrag med Kirk Rønler (livsstil) - og invitationer til andre spændende ting.


Postkort. Jeg har rejst lidt rundt i året, der gik - og heldigvis for det, så fik jeg også taget en masse billeder til postkort til mine læsere. Jeg har sendt jer postkort fra København, Venedig og Göteborg, og der kommer nok også et par nye postkort fra min rejse tilbage i november...


Magiske Odense. Jeg påbegyndte en ny indlægs-serie her på bloggen, hvor jeg fremviser anbefalinger fra Odense. Det startede ud med Burger Anarchy, men jeg fik også omtalt Café Skt. Anne, Café Kræz, Papas Papbar, Storms Pakhus og Odense Zoo. Jeg ser frem til at lave flere anbefalinger til jer!


Musik-glæde. I år har jeg været til hele to musiske festivas - Tinderbox om torsdagen og Grøn koncert på en fredag. I den forlængelse valgte jeg at tage billeder og dokumentere det hele lige her på bloggen, og jeg nyder at se tilbage på de to skønne dage. Billederne siger virkelig alt, og jeg kunne virkelig godt finde på at gøre det igen.


Boganmeldelser. Jeg fik ikke læst så meget i år, som jeg har gjort de seneste par år, men der er jo alligevel sneget sig et par gode bøger ind på hylden. Der er to af de bøger, som jeg har læst og fået anmeldt her på bloggen, der er blevet blandt mine yndlings: "Det ender med os" af Colleen Hoover og "Amy & Roger's Epic Detour" af Morgan Matson. Derudover er "The Hate U Give" af Angie Thomas en af de vigtigste bøger, jeg længe har læst - og jeg lover at anmelde den snarest.


Link-kærlighed. I 2017 indførte jeg link-kærlighed på bloggen, og selvom det er tidskrævende at gemme og opsnuse alle de gode indlæg, så virker det til, at I som læsere er utroligt begejstret for dem. Jeg overvejer stadig om de skal fortsætte månedligt i det nye år eller om de skal forekomme i perioder - men et gyldent tilbageblik på alle jeres gode indlæg kan ses lige her.

2 kommentarer:

  1. Lister er noget af det bedste, og denne liste er dejlig læsning <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, det er jeg så glad for at du synes <3

      Slet