lørdag den 2. december 2017

November var.. krydstogt og en tiltrængt pause


November var sikkert flere ting, men det der står mest tydeligt i min erindring, er vores tur på krydstogt i en anden del af verden. Vi fløj fra København til Zürich, og derfra til Miami den 11. november, og ankom på skibet "Norwegian Getaway" den 12. november. Her sejlede vi i 7 dage, som indebar 4 stop på henholdsvis Honduras, Belize og to steder i Mexico. Jeg lover at fortælle meget mere om de forskellige steder i separate postkort-indlæg - og ellers må I invitere mig forbi til en kop te, hvis I ikke kan vente indtil da. Derefter havde vi en eftermiddag i Miami den 19. november inden vi skulle flyve samme rute tilbage, og jeg var derfor først i Odense den 20. november om aftenen - med en ordentlig omgang jetlag, men med mange gode minder rigere.


Jeg har; drukket masser af vin og drinks, spist alt for meget god mad, fået en anelse sol, hygget med min familie, levet som A-menneske i en anden tidszone, fløjet i alt for mange timer, krammet et dovendyr, haft en papegøje og en abe på skulderen, set en kæmpe søstjerne på bunden af havet, kørt i en eller anden form for golfbil rundt i en ukendt by, set den mest idylliske havudsigt, spist nachos i Mexico, svømmet med delfiner, og levet uden wifi i x-antal dage.

December bliver som sædvanlig lidt ambivalent. Det er jul - det er hygge, varme, lys, kærlighed, julemusik, julepynt, julefrokoster og julegaver - og alt det andet, der hører til julemåneden. Samtidig er det også travlhed; jeg arbejder igen i år i Arnold Busck, hvor der er knald på i december, så jeg har en del vagter - så dér kommer mange af mine dage til at foregå. Derudover har jeg en enkelt eksamen, som jeg skal have presset ind mellem planerne - og så er der selvfølgelig jul med familien (som altid er lidt hektisk når man har to familier i hver sin ende af Danmark - og nærmest tre med Mads' familie) og nytår, som vi endnu ikke har planer for. Jeg glæder mig til det nye år, og håber at det giver lidt mere ro end 2017.

10 kommentarer:

 1. Altså, du skal være meget velkommen til at komme til en kop te her ;) Jeg glæder mig i hvert fald til at høre mere om jeres tur :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde - det kunne være hyggeligt! :D

   Slet
 2. Lyder som en helt fantastisk tur..
  Jeg har lige købt to pakker med lækker karamel te, hvornår kommer du?

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha du er sød - vi må snart aftale en dag <3 kram!

   Slet
  2. var ved at være bekymret for at du slet ikke ville..
   Her lod du mig hænge i 10 dage.. ha ha...

   Knus <3

   Slet
  3. Hahaha sorry ;) travlhed du ved <3 KRAM!

   Slet
 3. Øjøj - jeg glæder mig til at høre mere om jeres rejse. Det lyder rigtig spændende :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
 4. Ej hvor ser det skønt ud! Ville elske at prøve et krydstogt - 7 dage lyder som en god længde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det burde du også unde dig selv en dag - det var det også! :D

   Slet